2.jpgFoto: Elizabeth Lore

"Je to velmi snadné, nemusíte se bát, že se vám těsto nepovede," říká blogerka Elizabeth Lore, autorka receptu.

Suroviny

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíci cukru krystal
  • 2 vejce 
  • 1 hrnek mléka

3.jpgFoto: Elizabeth Lore

Postup

Jednoduše vše smíchejte dohromady. Nejlepší je začít suchými surovinami a pak tekutými. Lívance můžete dělat na palačinkovači nebo na palačinkové pánvi, ale použít můžete jakoukoliv pánev. Těsto nalijte na pánev, naběračkou jemně pomůžete těstu roztéct se mírně do stran do požadované velikosti. Nedoporučuji je dělat velké jako palačinky. A pokud jde o tuk, stačí tenká vrstva oleje. Smažíme na středně vyšší stupeň. Vypadají a chutnají naprosto luxusně.

Tip Elizabeth: "Dejte několik lívanců na sebe, třeba tři a zalijte se javorovým sirupem. Dobré jsou ale i s ovocem, ořechy, čokoládou, prostě s čímkoliv."

Dobrou chuť přeje Elizabeth Lore.

4.jpgFoto: Alena Kolaříková

5.jpgFoto: Alena Kolaříková