5a1ebcb6bf0c5obrazek.png

Kniha Život bez pšenice, kterou česky vydalo Nakladatelství JOTA v roce 2013, otřásla základy dietologického světa. Její autor, uznávaný kardiolog William Davis, odhalil, že učiněná epidemie nepříjemných zdravotních problémů – počínaje záhadnými vyrážkami a vysokým krevním tlakem a konče nepoddajnou vrstvou břišního tuku (tzv. „pšeničné břicho“) – může být navždy smetena z povrchu zemského, když učiníme jeden prostý krok: rozloučíme se s pšenicí. Na Davisův bestseller navazuje jeho kuchařka Život bez pšenice: 150 receptů pro zdravou kuchyni.
Jak název napovídá, obsahuje 150 neotřelých a výtečných receptů v bezpšeničném provedení, které vám pomohou zhubnout a zvítězit nad nemocemi. Pochutnáte si hned u snídaně na lahodných quesadillách, oceníte restovanou roštěnou se zeleninou, velice lákavý koláč s arašídovým máslem a nanejvýš překvapivé bezpšeničné hity, jako je francouzský toust s borůvkami, kuře a la bruschetta s těstovinami angel hair, boloňské špagety či sametové čajové koláčky.
 
Zapojte se do redakční soutěže a získejte knihu Život bez pšenice: 150 receptů pro zdravou kuchyni.