Příprava před vařením je klíčová pro skvělé gurmánské výsledky. Pro rychlou a hladkou přípravu potřebujete kvalitní nože!

Vlastnosti:

  • Vyrobeno z jednoho kusu kovu – celý nůž je vyroben z nerezové oceli z jednoho kusu pro delší trvanlivost a použití
  • Vysoce kvalitní japonská ocel – materiál pochází z Japonska a všichni víme, že Japonci mají dlouhou vynikající tradici výroby nejlepších čepelí na světě
  • Maximální trvanlivost – vyrobeno z jednoho kusu oceli pro maximální trvanlivost
  • Ostrá čepel – vysoce kvalitní nerezová ocel zajišťuje vždy ostrou čepel
  • Důkaz rezavosti – nerezová ocel po umytí ve vodě nerezaví
  • Snadné čištění – nože jsou vhodné do myčky na nádobí
  • Kuchařský nůž pro přesné krájení masa a zeleniny má velikost čepele 20 cm a užitečný nůž pro přípravu menších pokrmů 15 cm

Vyhrajte v naší redakční soutěži sadu dvou kuchyňských nožů v délce 20 a 15 cm.