Soutěžte o dárkovou sadu balení, ve které najdete 3 druhy ovocných octů na saláty

Jak nejlépe dochutit jídlo? Stačí pár kapek toho pravého kvalitního octa a úspěch je zaručen! Octů je hned několik druhů. Klasický lihový si nechejte na zavařování. Na dochucování salátů se skvěle hodí ovocné octy, které jsou jemnější a nesou v sobě chuť ovoce, ze kterého byly vyrobeny.

62bef92c0842dbzenecky-ocet-balsamico.jpgSoutěžte o jedno z deseti dárkových balení 3 druhů ovocných octů
doporučovaných speciálně pro saláty, 
ve kterém najdete:

  • Balsamico di Modena – vinný ocet vyrobený ze zahušťovaného moštu vinných hroznů odrůdy Trebbiano. Ten pravý Balsamico ocet má svou tradici v italské Modeně již od počátku 17.století a jeho výroba podléhá přísným pravidlům.
  • Balsamico crema – hustá krémová poleva kombinuje silnou vůni a chuť hroznového moštu s jemnou sladkokyselou příchutí octa Balsamico di Modena. Právě díky své sladkokyselé chuti se hodí ke všem pokrmům z červeného nebo bílého masa, ryb, sýrů nebo salátů. Ozdobit s ním ale můžete třeba i letní dezert.
  • Speciál na saláty s chutí bylinek – směs lihového a vinného octa s chutí bylinek. Jednoduše s ním dochutíte všechny vaše saláty. Stačí ho zkombinovat s olivovým olejem, cukrem a zálivku máte rychle hotovou!
  • Knihu se 100 recepty na vaření, dochucování, zavařování a nakládání od českých food blogerek a rodinných archívů. Prolistovat si ji můžete ZDE

layer-4-.jpg

Bzenecký ocet doladí chutě každé kuchyně. Inspirujte se více než stovkou pravidelně doplňovaných receptů na našem blogu www.milujemeocet.cz.