Zapojte se do naší redakční soutěže  a vyhrajte balíček tekutých marinád od Avokáda!

Grilování představuje pro mnoho Čechů v letních měsících stále oblíbenější způsob relaxace. Kromě grilovaných specialit z různých druhů masa v poslední době míří na grily i různé druhy zeleniny, ovoce a sýry. Grilování je vlastně rychlá tepelná úprava jídla na přímém, velmi mírném a kouřícím ohni. Doutnající uhlíky, respektive žár, který vydávají, dodávají grilovanému pokrmu neuvěřitelný chuťový náboj s nádechem kouře.

Do prohřátého, propečeného, voňavého a křupavého masa se snad každý zakousne s velikou chutí. Maso pro grilování můžeme připravit předem marinováním. Marinování, neboli nakládání masa do speciální směsi oleje, koření, bylinek a dalších ingrediencí dokáže nenapodobitelně zvýraznit chuť masa.

62e7c092ac463layer-78-.jpg

V balíčku najdete tyto druhy tekutých marinád:

  • Marináda Gril Avokádo - obsahuje pečlivě vybranou kombinaci koření papriky, česneku, cibule, chilli, kurkumy a pepře. Marinované maso bude díky marinádě křehké, šťavnaté a vytvoří si neodolatelnou kůrku.
  • Marináda Kuře Avokádo - je pro všechny, kteří neodolají grilovanému kuřecímu masu. Marináda je vhodná na grilování kuřecích steaků, ale i celého kuřete nebo kuřecích paliček či křidélek. Grilování s marinádou Kuře je velice rychlé a jednoduché. Kuře bude díky marinádě šťavnaté, chutné a bude mít krásně zlatavou kůrčičku.
  • Marináda pikantní Avokádo - kombinuje sladkou chuť medu a ostrou chuť chilli. Je to výborná kombinace na grilování kuřecího nebo krůtího, lze však použít na všechny druhy masa.