Exotické koření s recepty
Pavel Sedláček

Koření ostré jako rock´n´roll
Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které obsahují spoustu skvělých rad, tipů a vychytávek, jak s daným kořením při přípravě kulinářských dobrot pracovat a stát se tak originálním i vyhledávaným hostitelem.

Kniha má v dnešní době své nezpochybnitelné opodstatnění, neboť se denně setkáváme se širokou nabídkou exotického koření, ať již prodávaného na našem trhu, nebo přivezeného z dovolené. S jeho správným rozlišením a využitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.

O autorovi:
Pavel Sedláček patří mezi první průkopníky amerického rock´n´rollu u nás, a to již od druhé poloviny padesátých let minulého století.
 Postupem času se začal věnovat gastronomii, která byla do té doby pouze jeho koníčkem. V roce 1990 otevřel svou první restauraci v centru Prahy. Během následujících let se stal vlastníkem několika dalších restaurací a kaváren.

Vyhrajte v naší soutěži jednu ze tří kuchařek od Pavla Sedláčka