Oslavte Velikonoce se značkou Schneider a vyzkoušejte…

Lehký salát s Pražskou šunkou Schneider Selection

  • 200 g Schneider plátků pražské šunky
  • 1 čl olivového oleje
  • 2 hlavičky salátu little gem
  • 1/2 červené cibule
  • 50 g mandlí
  • špetka soli

Dressing:

  • 2 pl hrubozrnné hořčice
  • 2 pl medu
  • 1/2 hrnku olivového oleje
  • sůl dle chuti
  • kapka šťávy z citrónu

Na pánvi necháme rozehřát olej. Šunku natrháme (lepší je ji natrhat, protože dostaneme hezky vypadající nepravidelné tvary) na menší kousky a necháme na oleji lehce osmahnout ze všech stran. Šunku vyjmeme lžící do misky a olej necháme na pánvi pro další využití. Mandle nožem nasekáme na menší kousky a necháme je opražit do zlatova na zbylém tuku v pánvi. Pozor, aby nám nezčernaly, protože by byly hořké. Odstavíme a necháme vystydnout. Salát omyjeme a do velké mísy natrháme na menší kousky. Přidáme salám a cibuli na tenká kolečka, a důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

Co můžete vyhrát?  Tašku uzenin Schneider v hodnotě 500 korun. Vybereme 5 z vás.