Vyhrajte jeden z těchto Metrových čabajkových salámů Schneider Selection v naší soutěži!

Oslavte Velikonoce s metrovým salámem a vyzkoušejte pečené brambory s pikantní klobáskou a čedarem

Na 10 porcí budeme potřebovat:

  • 1 balení Snack miniklobásek Schneider, nebo Metrový čabajkový salám Schneider Selection
  • 100 g tvrdého čedaru
  • 2 kg menších brambor typu B
  • sůl, pepř

Příprava:

Tento recept je velmi snadný. Brambory rozkrojíme napůl a postavíme je na prkénko. Do každé z nich uděláme zářezy zhruba 2 mm od sebe tak, abychom je úplně nerozkrojili. Osolíme a prokládáme natenko rozkrojenou klobáskou. Posypeme nastrouhaným čedarem a opepříme. Pečeme na 160 stupňů dozlatova zhruba 20–25 minut podle velikosti brambor. Servírujeme s dipem nebo majonézou.