a31f8bb871452-obrazek.png

Mořské ryby jsou zdraví velmi prospěšné. Jsou zdrojem bílkovin, omega-3 mastných kyselin, vitamínů A, B, D a E, minerálních látek jako vápník, jod a zinek, a proto by měly být pravidelně zařazovány do jídelníčku. Některé produkty nelze zmrazit přímo na moři kvůli způsobu lovu, případně pocházejí z udržitelného chovu. Typicky jsou to například krevety.

Jednou z hlavních produktů značky Mylord Premium je aljašská treska lovená v ledových vodách Beringova moře, které se rozprostírá mezi Aljaškou a Sibiří. Divoké krevety a mořská štika se pak loví u pobřeží Argentiny, tuňák v Tichém oceánu a losos pochází z Norska a Chile.

Ihned na lodi je ryba vyfiletována a šokově zamražena. Extrémně rychlým procesem zamražení se zachová v rybě co nejvíce výživových prvků. Lodní dopravou jsou ryby dováženy do německých přístavů a odtud do výrobního závodu na Moravě.

Zapojte se do soutěže, ve které 5 z vás vyhraje balíček produktů značky
Mylord Premium v hodnotě 1 400 Kč!

V balíčku se můžete těšit na:

Mylord Premium: Aljašská treska
Jedna z nejchutnějších mořských ryb, která je zdrojem bílkovin, vitamínů a minerálů. Maso je pevné, šťavnaté a s nízkým obsahem tuku. I ve zmraženém stavu ji můžete dát na pánev nebo do trouby a připravit tak zdravou večeři či oběd během chvilky. Mrazí se přímo na moři

866742c6a4576-obrazek.png

Mylord Premium: Mořská štika
Druhá nejprodávanější ryba z nabídky Mylord Premium. Má velmi jemnou, mírně nasládlou chuť, pevnou strukturu a málo kostí. Výborně se hodí k pečení, grilování i smažení na másle. Ke zpracování a mražení dochází přímo na moři

2556940a45785-obrazek.png

Mylord Premium: Steaky z tuňáka
Ryba s nádechem luxusu je nyní mnohem dostupnější. Steaky se krájí z loin, což je nejkvalitnější část ryby. Vynikající jsou na grilu, ale mohou se konzumovat i za syrova třeba v podobě domácího tataráčku. Ke zmražení dochází přímo na moři a v tomto stavu se ryba porcuje na pevnině.

c43f5f76e3338-blobid0.png

Mylord: Divoký losos
Pacifický divoký losos je velice oblíbenou rybou. Maso je méně tučné, pevné a velmi chutné. Filety s kůží jsou ideální k pečení a grilování, přičemž platí pravidlo kůží napřed. Šokové zmražení je zárukou vysoké kvality

4b39e3c25183a-blobid0.png

Mylord: Krevety
Loupané a předvařené krevety stačí dát na pár minut na pánev s česnekem a bylinkami, nebo je přidat do smetanové omáčky, přimíchat k těstovinám, do salátu či rizota. Ihned po výlovu jsou zpracovány, předvařeny a šokově zmraženy

500d780048715-obrazek.png

39fa7feef3775-obrazek.png