Výroba vlastních džemů, marmelád, želé a hustých sirupů z ovoce, květů a bylinek pomocí výrobků značky Dr. Oetker je velmi jednoduchá a hravě ji zvládne i úplný začátečník.
Vaše domácí džemy, marmelády a sirupy jsou nejen rychle hotové, ale pokud budete postupovat podle návodu na obale, máte záruku, že se vám vše dokonale povede a ovoce si zachová skvělou a plnou chuť.

S želírovacími přípravky od Dr. Oetker máte jistotu, že se vám domácí džemy, marmelády a sirupy vždy podaří!

Pojďte se s námi zapojit do testování!

Hledáme 20 čtenářek, které s námi budou testovat produkty pro želírování od Dr. Oetker!

Co budete s námi testovat?

V balíčku najdete všechny tyto produkty po 2 kusech: Pektin, Kyselina citrónová a Želírovací cukr Stévie 3:1. S těmi se můžete hned pustit do přípravy vašich domácích ovocných džemů, marmelád, sirupů nebo želé.

Jako dárek obdržíte také sadu pomůcek na zavařování a Receptář Dr. Oetker skvělých návodů na zpracování ovoce a zeleniny.  

Těšíme se na vaše recenze, které následně zpracujeme do článků. Do testu se zapojí naše redakce a také spřátelené blogerky.

Co budeme testovat? V balíčku najdete tyto produkty!

Pektin
Pektiny se přirozeně vyskytuji předevšim ve slupkach ovoce a v buněčnych stěnach rostlin.
K ovocným druhům bohatých na pektin patři hlavně rybíz, angrešt, ale také jablka a citrusove plody. Pektin Dr. Oetker je modernim připravkem pro domácí zavařování džemů a marmelád.
Obsahuje pektiny z citrusovych plodů. Je100 % rostlinného původu a neobsahuje žádné konzervační látky! Díky tomuto jedinečnému přípravku si můžete vytvořit džem podle vlastní chuti. Třtinový nebo řepný cukr? S Pektinem Dr. Oetker si můžete sami vybrat, jaký cukr na přípravu džemu použijete. Zralé sladké meruňky nebo nakyslé višně? Oslaďte si svůj džem podle vlastní preference nebo podle zralosti ovoce. Pro sladké a zralé ovoce použijte méně cukru (0,7 kg cukru na 2 kg ovoce), pro nakyslé nebo meně zralé ovoce pak více cukru (1 kg na 2 kg ovoce). Připravte si i vy džem podle vlastní chuti!
Více ZDE

Kyselina citrónová 
Kyselina citrónová Dr. Oetker je jemně krystalická, bez hrudek a veganská. Tohoto všestranného pomocníka v kuchyni i domácnosti využijete:
Na dochucení nápojů, na podporu želírovacího procesu při přípravě džemů, marmelád a želé, na zavařování sirupů, jako náhradu octa při zavařování zeleniny, na okyselení zálivek do salátů a kompotů, na odstraňování vodního kamene např. ve varných konvicích, kávovarech či pračkách.
Více ZDE

Želírovací cukr se stévií 3:1
Připravete si džem s ovocným podílem až 74 % a nižším obsahem kalorií! Vyzkoušejte první želírovací cukr se stévií. Výrobek obsahuje výtažky z exotické rostliny Stevia rebaudiana, která obsahuje přírodní sladivé látky glykozidy steviolu, které jsou o mnoho sladší než cukr a neobsahují skoro žádné kalorie. Džem připravený s Želírovacím cukrem se stévií obsahuje až o 38 % méně kalorií než klasicky připravený džem (ovoce a cukr v poměru 1:1). Jedno balení Želírovacího cukru se stévií 250 g vystačí na 0,7 kg ovoce a vaří se jen 5 minut. Výrobek je vhodný na zpracování všech druhů ovoce.
Více ZDE

Dárek, který získáte k testování: Sadu pomůcek na zavařování a Receptář Dr. Oetker skvělých návodů na zpracování ovoce a zeleniny. 

Pokud se chcete zapojit do testování, tak se zúčastněte naší soutěže, která je s tímto testováním spojená.

Vybereme 20 testerek, které následně získají balíčky se všemi produkty. Budeme se těšit na vaše recenze a výtvory!