Cookies na Žena-in.cz
V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, Vás tímto informujeme, že náš server využívá pro svoji činnost tzv. cookies. Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webové stránce zaznamenat informace o Vaší návštěvě. Příští návštěva stránek tak může být pohodlnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. My je však používáme jen pro usnadnění přihlášení a k rozpoznání, zda nepřicházíte ze stránek Seznam.cz. Pokud si zaškrtnete v nastavení svého účtu automatické přihlášení, pomocí cookies vás při příští návštěvě poznáme a automaticky přihlásíme k vašemu účtu.
Pokud přicházíte ze stránek Seznam.cz dostanete jiné reklamy, než když přijdete napřímo, nebo z jiných odkazujících stránek.
Existují dva druhy cookies – dočasné soubory cookie, které jsou uloženy ve Vašem počítači jen do ukončení relace prohlížeče a trvalé soubory cookie, které zůstávají uloženy ve Vašem počítači déle. Dočasné cookies zajišťují, že zůstáváte přihlášená po celou dobu, co se u nás pohybujete, a nemusíte tak na každé stránce zadávat znova přihlašovací údaje
Trvalé soubory cookie nám pomáhají Váš prohlížeč identifikovat, pokud se k nám vrátíte, neumožňují nám však jakkoliv identifikovat Vás osobně.
Žena-in.cz umožňuje svým partnerům používání cookies na svých stránkách především kvůli zobrazování reklam a měření návštěvnosti. Data z těchto cookies však nejsou provozovatelem Žena-in.cz zpracovávána. A třetí strany nemají přístup k registračním informacím na Žena-in.cz Nelze tedy tyto údaje spojit.
Seznam třetích stran požívajících cookies na Žena-in.cz:
- Google analytics - měření návštěvnosti
- Toplist.cz - měření návštěvnosti
- Gemius Netmonitor - měření návštěvnosti
- Seznam.cz - reklamní partner
- Gemius Netmonitor - reklamní systém
Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat, nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu Vašeho prohlížeče.
Možnosti nastavení správy cookies v rámci hlavních prohlížečů naleznete zde:
Doporučujeme
Komerční tipy
-
Plněná vepřová roláda z kýty Vepřová roláda patří mezi poctivé klasiky české kuchyně. Tento recept na plněnou vepřovou roládu z kýty se špenátem a schwarzwaldskou šunkou vás provede krok za krokem přípravou šťavnatého masa pečeného dozlatova v troubě. Ideální oběd, který jistě potěší celou rodinu.
-
Umění spánku: Jak si dopřát noc plnou odpočinku a ráno bez únavy Kvalitní spánek je základem zdraví, duševní pohody i dobré nálady. Jenže v době plné obrazovek, stresu a neustálého chvátání bývá těžké večer tzv. vypnout. Přinášíme vám jednoduché rady na dobrou noc, které vám pomohou zlepšit spánek, snadněji usínat a probouzet se s lehkostí.
-
Vyzkoušený recept: Kmínová polévka zahuštěná bio žitnou moukou s noky Kmínová polévka zahuštěná žitnou moukou je klasika, která má všechno, co od poctivého domácího jídla čekáte – chuť, vůni i tradici. Její jednoduchost je zároveň její největší kouzlo. Kmín pomáhá trávení, uvolňuje nadýmání a zahřívá organismus, což oceníte hlavně v chladnějším období. Žitná mouka zase dodá polévce hutnost a přirozenou vláčnost, díky níž zasytí a dodá energii. Navíc je bohatá na vlákninu a minerály, takže polévka není jen chutná, ale i výživná.
-
Polynukleotidy místo slibů. Nová éra regenerativní kosmetiky je tady "Regenerace pleti a objev polynukleotidů budou v příštích letech definovat směřování beauty průmyslu," tvrdí Ing. Yekaterina Afanasyeva, vedoucí oddělení marketingu společnosti International Medical Expert, která stojí za nejúspěšnějšími kosmetickými i výživovými značkami současnosti. A pokud jste doteď HydroPeptide, Forlled či JaluExpert ještě nevyzkoušeli, děláte velkou chybu.
-
CLICK & FOLD umění nové tvorby Značka CYBEX, proslulá propojením špičkového designu a moderního zpracování, představuje nový odstín All Natural Dark v rámci kolekce CLICK & FOLD, který dodává každému interiéru eleganci a sofistikovaný charakter díky svým nadčasovým tónům.
-
Vyzkoušený recept z bio obilovin: Špaldové krekry se sýrem Je tak jednoduchý, že snadnější už být snad ani nemůže. Kvalitní suroviny, které použijete pro recept na špaldové krekry se sýrem jsou zárukou výtečné chuti. My jsme si tento recept vyzkoušeli v rámci proběhlé akce s vařením a všem účastníkům učaroval.
-
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
-
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
-
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
-
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.