Profil
Registrace
Na této stránce se můžete zaregistrovat na našem magazínu. Stačí si vymyslet uživatelské jméno a zadat platný e-mail.
Při odeslání formuláře můžete být vyzvána, abyste prokázala, že nejste robot. Za tuto proceduru se omlouváme, ale nelze jinak.
Pokud zadané uživatelské jméno v naší databázi ještě neexistuje a vámi zvolený e-mail ještě u nás není registrovaný, vám pošleme e-mail s dalšími instrukcemi.
V případě, že uživatelské jméno a e-mail již existují, musíte si zvolit jiné uživatelské jméno.
V případě, že jste již u nás registrovaná pod jiným e-mailem, nechte si na něj poslat žádost o změnu hesla.
Výhody registrace: umožní uživatelům účastnit se všech soutěží, zasílat si vzájemně se zaregistrovanými uživatelkami vzkazy, účastnit se testování, přispívat pod články, do diskusí, označit si oblíbené články, dostávat newslettery od redakce a komerční sdělení, pokud si je zaškrtnete.
Registrace je zcela dobrovolná a zdarma.
Pro registraci zvolte funkční e-mail, na který vám pošleme heslo.
Je nutné mít vyplněné jméno, příjmení, vaše telefonní číslo a kompletní adresu (abychom vám mohli případnou výhru zaslat přepravní společností či Českou poštou)
Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 18 let s adresou pro doručení na území ČR.
Výhry do cizích zemí neposíláme.
Všem, kteří chtějí soutěžit na www.zena-in.cz doporučujeme:
1. Neblokovat reklamy (při blokování reklam, se nemusí soutěž či nápověda na soutěžní otázku správně zobrazit)
2. Mít povoleno zasílání Novinek a Komerčního sdělení (v Novinkách redakce informuje o nových soutěžích, které na magazínu probíhají. Komerční sdělení posíláme několikrát do měsíce a dozvíte se v nich například o nejnovějších slevách, zajímavých akcích a podobně.).
Postup nastavení uživatelského profilu a zasílání emailových zpráv:
Po přihlášení klikněte v liště na Váš profil (zena-in.cz/profil) a vyplňte své údaje.
Klikněte na záložku „Zasílání emailů“ a zaškrtněte příslušné čtverečky, pak klikněte na „Odeslat“.
Pokud by i přesto nastal nějaký problém, napište na redakce@zena-in.cz a společně se ho pokusíme vyřešit.
Zaregistrovaný uživatel má právo kdykoli požádat o ukončení registrace formou odhlášení emailem na podpora@zena-in.cz nebo písemně na adrese Žena-in s.r.o., Myslíkova 25, Praha 1, 110 00. Zena-in.cz je v takovém případě povinna zrušit tuto registraci a vymazat osobní údaje vztahující se k zaregistrovanému uživateli s výjimkou těch údajů, které je www.zena-in.cz povinna zpracovávat i bez souhlasu zaregistrovanému uživateli a s výjimkou obsahu vloženého zaregistrovaným uživatelem na internetovou stránku www.zena-in.cz.
Více informací ohledně ochrany osobních údajů, pravidel pro diskuse a další najdete ve Všeobecných podmínkách užití Žena-in.cz.
Doporučujeme
Komerční tipy
-
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
-
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
-
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
-
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
-
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
-
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
-
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.
-
Smartwings zahajují lety do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma Letecká společnost Smartwings výrazně rozšiřuje síť svých pravidelných linek. V rámci zimního letového řádu 2025/26 zahájí provoz z Prahy do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma. Lety budou spuštěny postupně v období od 23. do 26. října. Společně s novými trasami dochází také k posílení některých stávajících linek – do Málagy se bude nově létat 12x týdně, do Paříže až 3x denně.
-
Dýňové sušenky z ovesných vloček Voňavé, vláčné a dokonale máslové dýňové sušenky patří k nejoblíbenějším podzimním receptům. Kombinují jemnou chuť dýňového pyré, ovesných vloček a ořechů s vůní skořice a muškátového oříšku. Každé sousto je měkké, křehké a doslova se rozplývá na jazyku. Tento recept na dýňové sušenky je jednoduchý, rychlý a skvěle provoní celý domov. Upečte si je k odpolední kávě nebo jako sladké pohlazení pro chladné dny.
-
Šok v kosmetickém světě: Tušíte, jak omládnout o 80 % díky jednomu krému? Dovedete si představit, že by jediný krém dokázal vrátit vaší pleti mladistvý vzhled za pouhé dva týdny? Ano, právě teď je to možné!