Profil
Registrace
Na této stránce se můžete zaregistrovat na našem magazínu. Stačí si vymyslet uživatelské jméno a zadat platný e-mail.
Při odeslání formuláře můžete být vyzvána, abyste prokázala, že nejste robot. Za tuto proceduru se omlouváme, ale nelze jinak.
Pokud zadané uživatelské jméno v naší databázi ještě neexistuje a vámi zvolený e-mail ještě u nás není registrovaný, vám pošleme e-mail s dalšími instrukcemi.
V případě, že uživatelské jméno a e-mail již existují, musíte si zvolit jiné uživatelské jméno.
V případě, že jste již u nás registrovaná pod jiným e-mailem, nechte si na něj poslat žádost o změnu hesla.
Výhody registrace: umožní uživatelům účastnit se všech soutěží, zasílat si vzájemně se zaregistrovanými uživatelkami vzkazy, účastnit se testování, přispívat pod články, do diskusí, označit si oblíbené články, dostávat newslettery od redakce a komerční sdělení, pokud si je zaškrtnete.
Registrace je zcela dobrovolná a zdarma.
Pro registraci zvolte funkční e-mail, na který vám pošleme heslo.
Je nutné mít vyplněné jméno, příjmení, vaše telefonní číslo a kompletní adresu (abychom vám mohli případnou výhru zaslat přepravní společností či Českou poštou)
Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 18 let s adresou pro doručení na území ČR.
Výhry do cizích zemí neposíláme.
Všem, kteří chtějí soutěžit na www.zena-in.cz doporučujeme:
1. Neblokovat reklamy (při blokování reklam, se nemusí soutěž či nápověda na soutěžní otázku správně zobrazit)
2. Mít povoleno zasílání Novinek a Komerčního sdělení (v Novinkách redakce informuje o nových soutěžích, které na magazínu probíhají. Komerční sdělení posíláme několikrát do měsíce a dozvíte se v nich například o nejnovějších slevách, zajímavých akcích a podobně.).
Postup nastavení uživatelského profilu a zasílání emailových zpráv:
Po přihlášení klikněte v liště na Váš profil (zena-in.cz/profil) a vyplňte své údaje.
Klikněte na záložku „Zasílání emailů“ a zaškrtněte příslušné čtverečky, pak klikněte na „Odeslat“.
Pokud by i přesto nastal nějaký problém, napište na redakce@zena-in.cz a společně se ho pokusíme vyřešit.
Zaregistrovaný uživatel má právo kdykoli požádat o ukončení registrace formou odhlášení emailem na podpora@zena-in.cz nebo písemně na adrese Žena-in s.r.o., Myslíkova 25, Praha 1, 110 00. Zena-in.cz je v takovém případě povinna zrušit tuto registraci a vymazat osobní údaje vztahující se k zaregistrovanému uživateli s výjimkou těch údajů, které je www.zena-in.cz povinna zpracovávat i bez souhlasu zaregistrovanému uživateli a s výjimkou obsahu vloženého zaregistrovaným uživatelem na internetovou stránku www.zena-in.cz.
Více informací ohledně ochrany osobních údajů, pravidel pro diskuse a další najdete ve Všeobecných podmínkách užití Žena-in.cz.
Doporučujeme
Komerční tipy
-
Nivová pomazánka s ořechy a cibulí Milujete jednoduché recepty, které zvládnete během pár minut? Tahle třená nivová pomazánka je přesně taková. Díky výrazné chuti sýra, jemnému máslu a křupavým ořechům získáte lahodnou pomazánku, která se hodí na každou příležitost. Skvěle funguje na jednohubky, ale pochutnáte si na ní i s čerstvým chlebem nebo bagetkou.
-
Plněná vepřová roláda z kýty Vepřová roláda patří mezi poctivé klasiky české kuchyně. Tento recept na plněnou vepřovou roládu z kýty se špenátem a schwarzwaldskou šunkou vás provede krok za krokem přípravou šťavnatého masa pečeného dozlatova v troubě. Ideální oběd, který jistě potěší celou rodinu.
-
Umění spánku: Jak si dopřát noc plnou odpočinku a ráno bez únavy Kvalitní spánek je základem zdraví, duševní pohody i dobré nálady. Jenže v době plné obrazovek, stresu a neustálého chvátání bývá těžké večer tzv. vypnout. Přinášíme vám jednoduché rady na dobrou noc, které vám pomohou zlepšit spánek, snadněji usínat a probouzet se s lehkostí.
-
Vyzkoušený recept: Kmínová polévka zahuštěná bio žitnou moukou s noky Kmínová polévka zahuštěná žitnou moukou je klasika, která má všechno, co od poctivého domácího jídla čekáte – chuť, vůni i tradici. Její jednoduchost je zároveň její největší kouzlo. Kmín pomáhá trávení, uvolňuje nadýmání a zahřívá organismus, což oceníte hlavně v chladnějším období. Žitná mouka zase dodá polévce hutnost a přirozenou vláčnost, díky níž zasytí a dodá energii. Navíc je bohatá na vlákninu a minerály, takže polévka není jen chutná, ale i výživná.
-
Polynukleotidy místo slibů. Nová éra regenerativní kosmetiky je tady "Regenerace pleti a objev polynukleotidů budou v příštích letech definovat směřování beauty průmyslu," tvrdí Ing. Yekaterina Afanasyeva, vedoucí oddělení marketingu společnosti International Medical Expert, která stojí za nejúspěšnějšími kosmetickými i výživovými značkami současnosti. A pokud jste doteď HydroPeptide, Forlled či JaluExpert ještě nevyzkoušeli, děláte velkou chybu.
-
CLICK & FOLD umění nové tvorby Značka CYBEX, proslulá propojením špičkového designu a moderního zpracování, představuje nový odstín All Natural Dark v rámci kolekce CLICK & FOLD, který dodává každému interiéru eleganci a sofistikovaný charakter díky svým nadčasovým tónům.
-
Vyzkoušený recept z bio obilovin: Špaldové krekry se sýrem Je tak jednoduchý, že snadnější už být snad ani nemůže. Kvalitní suroviny, které použijete pro recept na špaldové krekry se sýrem jsou zárukou výtečné chuti. My jsme si tento recept vyzkoušeli v rámci proběhlé akce s vařením a všem účastníkům učaroval.
-
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
-
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
-
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.