Rubrika
Podobné články: Psychoterapie
Doporučujeme
Komerční tipy
-
Polynukleotidy místo slibů. Nová éra regenerativní kosmetiky je tady "Regenerace pleti a objev polynukleotidů budou v příštích letech definovat směřování beauty průmyslu," tvrdí Ing. Yekaterina Afanasyeva, vedoucí oddělení marketingu společnosti International Medical Expert, která stojí za nejúspěšnějšími kosmetickými i výživovými značkami současnosti. A pokud jste doteď HydroPeptide, Forlled či JaluExpert ještě nevyzkoušeli, děláte velkou chybu.
-
CLICK & FOLD umění nové tvorby Značka CYBEX, proslulá propojením špičkového designu a moderního zpracování, představuje nový odstín All Natural Dark v rámci kolekce CLICK & FOLD, který dodává každému interiéru eleganci a sofistikovaný charakter díky svým nadčasovým tónům.
-
Vyzkoušený recept z bio obilovin: Špaldové krekry se sýrem Je tak jednoduchý, že snadnější už být snad ani nemůže. Kvalitní suroviny, které použijete pro recept na špaldové krekry se sýrem jsou zárukou výtečné chuti. My jsme si tento recept vyzkoušeli v rámci proběhlé akce s vařením a všem účastníkům učaroval.
-
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
-
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
-
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
-
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
-
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
-
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
-
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.