Jak na to?
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: asi 40 minut
Vystačí na: asi 5 sklenic na 200 ml
Přísady:
- 250 g broskví (oloupaných a nakrájených na malé kousky)
- 300 ml bezového sirupu (domácí nebo kupovaný)
- 450 ml 100 % jablečné šťávy
- 1 balíčku Pektinu Dr.Oetker
- 250 g cukru
Příprava:
2. Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.
Tip: Sklenice po dobu tuhnutí několikrát obrátíme, aby se kousky broskví rovnoměrně rozmístily.
Sezóna zavařování začíná. Pojďte s námi testovat Pektin Dr. Oetker
S želírovacími přípravky od Dr. Oetker máte jistotu, že se vám domácí džemy, marmelády a sirupy vždy podaří!
Pokud patříte mezi ty, které rády zavařují, nenechte si ujít naše testování! Zapojte do testování se značkou Dr. Oetker. Testovat bude 50 z vás a vyhrajete kompletní balíček pro zavařování. Soutěž probíhá ZDE.
Zejména nás zajímá vaše testování rostlinného želírovacího přípravku Pektin Dr.Oetker
Doporučená MOC je 39,90 Kč za jedno balení (20 g).
Co dále můžete testovat najdete v našem článku zde.
Vice informací o produktech naleznete ZDE.
Nový komentář
Komentáře
Bezinkový sirup dělaly i moje babičky, ale bez broskví.
Bezinkový sirup dělám domácí, zrovna se na něj chystám...
Dělá bezinkový sirup.
Podle mě by se zrovna teď hodil recept na bezinkový sirup, Tento recept budu dělat, až budu mít na zahrádce brskve.