Zajímavá červená barva a krevetové aroma
Okouník rozhodně zaujme už na první pohled. Má cca 40 centimetrů, ale někteří jedinci mohou mít až metr. Jde o snadno rozpoznatelnou rybu s křiklavě červenou barvou, kterou má nejen její kůže, ale lehce červenavé je i její maso. To je pevné, šťavnaté a pyšní se lehkým krevetovým aroma. Na chuť je lahodné a obsahuje velmi málo tuku.
Bez kostí a éček
Chcete-li si pochutnat na okouníkovi v té nejvyšší kvalitě, sáhněte po hluboce zmrazeném a vyzkoušejte novinku NOWACO Okouník filet. Balení má 400 g a najdete v něm filety, které jsou bez kostí a chemických přídatných látek. Jednotlivé kusy ryby jsou ošetřeny pouze 10% glazurou, která chrání maso před vymrazením. Díky tomu, že jde o filety s kůží, tak je můžete dát na gril, smažit i péct. Zkrátka kreativitě se meze nekladou. Nebojte se popustit uzdu své fantazii a vykouzlete lákavý pokrm, jenž vaše blízké nadchne.
Nový komentář
Komentáře
Vypadá moc dobre
Velmi ráda vyzkouším
Porozhlédnu se po něm v obchodě, když je bez éček, má plusové body.
Znám a je super!