Kuchtíte-li ráda, je zítřejší téma dne ušité na míru přímo pro vás! Nejen recepty, ale i úvachy na téma: „jíme i očima“ očekávám již nyní v redakční e-mailové schránce. Pochlubte se svými kuchařskými zázraky! Napište svůj názor!
Ráda se pochlubíte svými recepty? Zajímají vás recepty ostatních čtenářek magazínu Žena-in? Pokud ano, nenechte si ujít zítřejší téma dne!
Téma dne 27. dubna 2011: Jíte i očima?
Posílejte mi své recepty s jednou fotkou, která prozradí, že jíte i očima. Načančejte jídlo tak, aby se na něj skutečně sbíhaly sliny!
- Vaše příspěvky čekám na redakčním e-mailu: Redakce@zena-in.cz
- Do předmětu mailu uveďte heslo: JIME OCIMA
Pokud nejste kuchařinky, můžete na téma „jíte i očima?“ zaslat krátkou úvahu.
Za svůj příspěvek můžete získat dárek, totiž knihu receptů GOURMET a Sobotní školu pečení HERA (viz obrázek níže).
Chcete-li mít šanci na uveřejnění, příspěvky posílejte 27. dubna 2011 do 15.00 hodin.
Připomínám, že podmínkou uveřejnění receptu je jedna fotografie!
Nový komentář
Komentáře
SNÍŽEK — #5 stejně
ToraToraTora — #4 já to nazývám spíš něčím jako pánvičkový maglajz
já si recept přečtu,ale upravím podle svého a podle toho co mám doma něco nahradím něčím jiným,přidám nebo uberu podle chuti a obsahu peněženky.
ifulinkaa — #3 ...a ještě UHO (univerzální hnědá omáčka) a UBO...bílá
ToraToraTora — #2 to taky praktikuji a můj spolubydlák často opakuje větu: "Co to je a jak se to jmenuje?". Toš, jak já to mám vědět? CDD 1, CDD 2....
Vařím, co dům dá nebo co ulovím, když jdu pro noviny. Málokdy podle receptu, který by se dal zopakovat
jsem zvědavá na úvachy