Suroviny:
100g smetany
100 g krupicového cukru
50 g medu
200 g bílé čokolády
trochu bílého vína
200 g másla
bílá čokoláda
hoblinky z bílé čokolády
Postup:
Svaříme smetanu s cukrem, přidáme med, bílou čokoládu, rozpustíme, odstavíme, ochutíme bílým vínem a vmícháme máslo.
Uložíme do druhého dne v chladu.
Hmotu vyšleháme, naplníme do sáčku, nastříkáme krátké pásky a necháme ztuhnout v mrazáku.
Ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu, pásky v ní namáčíme a obalujeme v hoblinkách z bílé čokolády.
Necháme ztuhnout.
Dobrou chuť přeje berulinka
Pravidla soutěže najdete ZDE.
Soutěžit mohou pouze registrované uživatelky.
Nový komentář
Komentáře
takove cukrovi nedelam, nemuze byt s ostatnim na taliri v teple
to je zajímavé...
když u nás je k mání jen červené ...
jé, to je zajímavé....
příští rok mám zásobu receptů
Docela mě to láká... co takhle místo těch hoblinek strouhaný kokos?
hmm, zajímavý recept
fakt je tam i víno jo,hmmmm