Suroviny:

100g smetany
100 g krupicového cukru
50 g medu
200 g  bílé čokolády
trochu bílého vína
200 g másla
bílá čokoláda
hoblinky z bílé čokolády

Postup:

Svaříme smetanu s cukrem, přidáme med, bílou čokoládu, rozpustíme, odstavíme, ochutíme bílým vínem a vmícháme máslo.
Uložíme do druhého dne v chladu.

Hmotu vyšleháme, naplníme do sáčku, nastříkáme krátké pásky a necháme ztuhnout v mrazáku.

Ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu, pásky v ní namáčíme a obalujeme v hoblinkách z bílé čokolády.
Necháme ztuhnout.

Dobrou chuť přeje berulinka



Pravidla soutěže najdete ZDE.

Soutěžit mohou pouze registrované uživatelky.

Reklama