
Možná se o vánočních svátcích spoléháte jen na speciální cukroví, jehož receptura se dětí z generaci na generaci. Ale přece jen se někdy hodí ke kávě i něco podstatnějšího – například dort, ovocné košíčky, palačinky, zmrzlinový pohár nebo puding.
Správný dort musí být pěkně čerstvý a nadýchaný, ani moc těžký, ani moc sladký a ani moc přeplácaný. Co do něj ale určitě patří, je lehounký krém. Takový domácí krém dá ale docela dost práce a zabere čas, který by zrovna mezi svátky člověk rád věnoval svým blízkým. Co teď není nic snadnějšího… vyzkoušejte dortový krém od Labety, na jehož přípravu vám stačí jen chvilička a který si můžete vybrat v provedení čokoládovém nebo vanilkovém. Že dortu ještě pořád něco chybí? Dozdobte jeho povrch jednou z vynikajících polev Labeta – kterou si vyberete? Citronovou, čokoládovou, rumovou nebo spíše kokosovou? A nebo raději vyzkoušíte čokoládovou polevu v kelímku, která se prodává ještě s dávkou barevných ozdobných kuliček? A co navrch? No přece šlehačku! Ale co když vám spadne dřív, než přijdou hosté? Žádný strach – ztužovač šlehačky Labeta to jistí. :-)
Úplně skvělý tip má Labeta pro ty z vás, kdo se do dortu raději nepustí. Pokud nabídnete své návštěvě zmrzlinový pohár, pudink nebo ovocný salát, co takhle ho trošku ozvláštnit a ozdobit topingem v příchuti jahodové, broskvové, karamelové, čokoládové nebo višňové? Vypadá t báječně a ještě lépe to chutná! Uvidíte. A navíc se vám taková láhev s topingem v pohodě vejde do ledničky, kde počká jen na tu svoji chvíli. Až Vánoce a vaši hosté zazvoní u dveří…
Tip: Jestli je vám zima, zavzpomínejte na léto a připravte rodině některý z vynikajících moučníků od Labety z řady "Sladké ostrovy" - banánový dort Gran Canaria, mandarinkový dort Mallorca nebo broskvový dort Tenerife.
Nový komentář
Komentáře
Ovšem z hotových moučníků jedině perník.
Od Labety jsem ještě nic nevyzkoušela, mám jiné osvědčené značky, ale mohla bych někdy zkusit změnu.
Z krabice jsem zatím dělala jen Krtkův dort a Kilimandžáro. A palačinky. Ale na čoko polevy labeta nedám od loňských vánoc dopustit.
Mě se z krabice zatím vždycky povedly
Krtkův dort, Nebeský i Kilimanždáro. Na vánoce vyzkouším ten Špagetový už jsem si ho koupila. Tiramisu mě taky láká, ochutnala jsem ho na Pizzerii a vzpomněla si na Bohdalovou, jak o svém dortu říkala, že je to nebe v hubě. Tak to mi k Tiramisu sedělo.
Mě tiramisu z krabice teda vůbec nechutnalo!
Tiramisu z krabice jsem dělala - ale mě se povedlo. Jak chutově, tak vzhledově
Prostě všeobecné nadšení
Při tématu dej mi recepr jsem se záhadně usmívala, nakonec prozradila a zatím nikdo neříkal, že se nepovedlo
tak nevím, čím to bude. Možná sjem tam dala jiný kafe
Taky jsem už ochutnala spoustu dortů, ale vždy na návštěvě
, takže jsem nemusela sama připravovat. Bohužel tedy nemám zkušenosti.
Ja vyzkousela Sladke ostrovy s broskvemi a moc mnam
a co rikate Tiramisu z krabice? ??? Ja to pekla a dopadlo to katastrofalne, jak vzhledove tak i chutove
no ja nevim,ja jsem nikdy moc k dortum s krabice duveru nemela
no ale ted uz je tolik druhu,ze uz me to zacina lakat tak mozna neco vyzkousim
JO, jo, na tyhle dobrutky ja se chytam. Buchta z krabice je za 30 min. i upecena, frosting na ni jak jedna basen
a uz to jede - za chvili je pul plechu ve mne. Ale ty nasledky... nadvaha a celulitida a depka, proste na
. Jenze kdyz ono je to tak dobre. Takovehle reklamy by mely byt zakonem zakazany. Uz se mi zbihaji sliny a bezim si dat neco sladkeho na zub. A pro dnesek mam i dobrou vymluvu. To ne ja, to Zena-In !!!