Suroviny
200 g bílého zelí
100 g mrkve
100 g celeru
100 g petržele
100 g pórku
100 g rajčat
250 g vepřového masa
100 g těstovin
3 stroužky česneku
zelená petrželová nať
sůl a pepř
50 g strouhaného eidamu
olej
1 kostka masoxu
Postup
Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky. Rozehřejeme si v nerezovém hrnci olej, na který vsypeme zeleninu a na kostičky nakrájené maso. Osmahneme a přilijeme trochu vody. Dusíme asi 15 minut.
Přidáme těstoviny, osolíme a ochutíme čerstvě namletým pepřem a česnekem.
Vaříme dalších 10 minut.
Na talíři posypeme nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným sýrem.
Dobrou chuť přeje Mirka.
Nový komentář
Komentáře
karym — #4 to ja nikdy tak nevarim jen kratce
tak to asi ne
Čím déle s zelenina vaří, tím méně vitamínů v ní zůstane. Fakt nevím, proč bych měla zeleninu vařit stejně dlouho jako maso.
Olej NE, testoviny NE.
tu můžu, také ji takto vařím
Jako podzimní večeře to může být dobrota