Ingredience:
- 150 g vařené nebo sterilované cizrny
- 50 g tuňáka ve vlastní šťávě
- 10 g olivového oleje (1 PL)
- 15 g černých oliv (5 ks)
- 50 g zelené papriky (1 ks)
- 100 g rajče (1–2 ks)
- špetka soli
- špetka pepře
- 1 cibule
- 5 g česneku (1 stroužek)
Zdroj: Svět zdraví
Postup:
Cizrnu uvaříme dle návodu na sáčku, popř. použijeme konzervovanou. Na oleji osmahneme cibuli a česnek. Přidáme nakrájenou papriku a chvíli restujeme. Pak přidáme nakrájená rajčata a ještě chvíli restujeme. Nakonec přidáme tuňáka bez šťávy a olivy nakrájené na kolečka. Vše důkladně promícháme s cizrnou a ihned podáváme.
1 porce, 30 minut, 431 kcal/1810 kJ
Nový komentář
Komentáře
Cizrnu máme rádi, díky za recept...
Ten vypadá dobře, určitě vyzkouším.
Díky za tip,to bude rychlá večeře.
Díky........ za motivaci ke zdrave a dietní stravě
tak už mám plán na dnešní večeři :-)