6.jpg (147 KB)

Suroviny

  • 4 kuřecí prsa
  • 250 g mozzarelly
  • 100 g suchého salámu - chorizo, vysočina...
  • 250 g goudy 45 %
  • 4 cibule
  • 300 g rajského protlaku
  • ostrý nebo sladký kečup
  • sůl 
  • pepř
  • oregano

Postup

Kuřecí prsa osolte, opepřete a udělejte do nich zářezy, jak vidíte na fotce.

1.jpg (212 KB)

Kuřecí prsa potřete kečupem. Do každého zářezu dejte plátek suchého salámu a plátek mozzarelly.

2.jpg (197 KB)

Na dno zapékací misky nebo pekáče dejte rajčatový protlak, ochuťte oreganem a zasypejte cibuli. Nahoru naskládejte maso. Zasypejte nahrubo nastrouhanou goudou.

3.jpg (209 KB)

Pečte 60 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

4.jpg (186 KB)

Podávejte s opečenými bramborový noky.

5.jpg (110 KB)

Dobrou chuť přeje Darina.

Dva perfektní kuřecí obědy

Křupavý plněný kuřecí řízek

DSC_0154.jpg (123 KB)

Kuře pečené na houbách

DSC_0221.jpg (106 KB)

Zdroj fotografií: Alena Kolaříková, Darina Egerová

Reklama