Foto: The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan
4 porce/5 min příprava/30 min pečení
Suroviny:
- 600 g větších žampionů
- 200 g olomouckých tvarůžků
- čerstvá pažitka
Postup:
Žampiony očistíme a odřízneme nohy. Loupat kloboučky není třeba. Nohy nakrájíme společně s tvarůžky na menší kousky. Smícháme s nasekanou pažitkou (část si ponecháme na ozdobu) a vzniklou směsí naplníme kloboučky žampionů. Plech vyložíme pečicím papírem a žampiony na něj rovnoměrně rozmístíme. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 30 minut při teplotě 170 °C, dokud žampiony nezměknou a povrch náplně nezezlátne. Rozdělíme na čtyři porce, posypeme zbývající pažitkou a podáváme.
Zdroj receptu: The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan
Perfektní žampionové nápady
Žampiony ve slaninovém kabátku
Zdroj fotografií: Alena Kolaříková
Nový komentář