Je vám zima? Připravili jsme pro vás několik receptů na lahodné nápoje od Nescafé, které vás zaručeně rozehřejí!

 Irské cappuccino s ořechy

NescaféIngredience

  • 1 sáček Nescafé Cappuccino Chocolate
  • 1 sáček Nescafé Cappuccino Vanilla
  • 20 ml irské whiskey
  • 10 g strouhaných ořechů (nejlépe pekanových, ale můžeme nahradit i jinými)

Postup

Do většího hrníčku či sklenice vsypeme jeden sáček Nescafé Cappuccino Chocolate a 1 sáček Nescafé Cappuccino Vanilla. Zalijeme 260 ml horké vody (neměla by být vroucí) a pečlivě rozmícháme. Pomalu vlijeme irskou whiskey a ozdobíme strouhanými ořechy, nejlépe pekanovými.

Tip: Doporučujeme servírovat s medovým dezertem.

Double chocolate shot

NescaféIngredience

  • 2 sáčky Nescafé Cappuccina Chocolate
  • 20 ml tmavého rumu
  • 10 g strouhané hořké čokolády

Postup

Do většího hrníčku vsypeme dva sáčky Nescafé Cappuccina Chocolate a zalijeme přesně 260 ml horké vody (voda nesmí být vroucí). Dobře promícháme a přidáme tmavý rum. Na pěnu cappuccina nastrouháme tmavou čokoládu a podáváme.

Hřejivá bouře

IngredienceNescafé

  • 1 sáček Nescafé Cappuccino Original
  • 10 ml vaječného koňaku
  • Špetka zázvoru
  • Pomerančová kůra
  • Plátek pomeranče

Postup

Připravíme si běžný šálek na cappuccino a vsypeme jeden sáček Nescafé Cappuccino Original. Zalijeme přesně 130 ml horké vody (voda nesmí být vroucí) a pečlivě promícháme. Po straně pomalu vlijeme vaječný koňak a na okraj hrníčku položíme nakrojený plátek pomeranče. Vše zasypeme voňavou pomerančovou kůrou a zázvorem (může být i sušený).

Tip: Doporučujeme servírovat s medovými perníčky.

Mandlové pokušení

  • Nescafé1 sáček Nescafé Cappuccino Vanilla
  • 10 ml amaretta
  • Strouhané mandle

Postup

Do menšího hrníčku vsypeme jeden sáček Nescafé Cappuccino Vanilla a zalijeme přesně 130 ml horké vody (neměla by být vroucí). Dochutíme amarettem a na závěr pěnu ozdobíme strouhanými mandlemi.

Tip: Doporučujeme servírovat s jablečným závinem

Třešňový polibek

NescaféIngredience

  • 1 Nescafé Cappuccino Vanilla
  • 10 ml třešňového likéru nebo pálenky
  • Špetka skořice
  • Třešně a šlehačka na ozdobení

Postup

Do úzké sklenice či hrníčku nasypeme jeden sáček Nescafé Cappuccino Vanilla a zalijeme přesně 130 ml horké vody (neměla by být vroucí). Jen tak bude chuť opravdu bohatá. Přidáme třešňový likér nebo pálenku a dle chuti dozdobíme pěnu špetkou skořice, šlehačkou a třešněmi.

Tip: Doporučujeme servírovat s hořkou minimálně 50% čokoládou.

Reklama