Zelená polévka s mandlemi a slaninou

Ingredience:

Postup:

  1. Vývar přiveďte k varu.
  2. Přidejte celý obsah balení Bonduelle Zelené polévkové směsi a vařte 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
  3. Rozmixujte.
  4. Přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem.
  5. Ozdobte  opraženými mandlemi a osmaženým pórkem na másle.

Tip od naší kolegyně a food bloggerky Elly z Bohyně kuchyně: Polévku ozdobte anglickou slaninou. Plátky slaniny nakrájejte na proužky a osmahněte dokřupava. Nasypejte na polévku, spolu s osmaženým pórkem a opraženými mandlemi.

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více inspirace na Polévkové směsi Bonduelle

Reklama