Zázvorovo-dýňová polévka s citronovou trávou

Ingredience:

Postup:

  1. V pánvi rozpálíme olivový olej a restujeme zázvor spolu s citronovou trávou po dobu 3-5 min., poté odstavíme.
  2. Mezitím v hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme orestovaný zázvor a vysypeme celé balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vaříme 3 min., dokud zelenina nezměkne.
  3. Dochutíme solí a následně vše rozmixujeme.
  4. Před podáváním dozdobíme dýňovými semínky, která jsme nasucho opekli na pánvi.



Tip od naší kolegyně a food bloggerky Elly z Bohyně kuchyně:
Na závěr polévku posypejte nasekaným čerstvým koriandrem a zakápněte dýňovým olejem.

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více inspirace na Polévkové směsi Bonduelle

Reklama