Výtečná česnekovo-květáková polévka se sýrem Grand Moravia


Ingredience:

  • 2 balení Bonduelle Květáková polévková směs (400 g)
  • 1 šálku kešu oříšků + několik navíc na posypání
  • 4 malé brambory
  • 2 paličky česneku
  • 4 PL oleje
  • hummus bez příchutě
  • šálek uvařené quinoy
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • petržel na ozdobení
  • tvrdý sýr Grand Moravia

Postup:

  1. Kešu oříšky dáme do mísy s vodou a necháme odležet cca 2 hod.
  2. V hrnci na oleji orestujeme česnek, který jsme nastrouhali najemno.
  3. Přidáme zeleninový vývar a přivedeme k varu. Poté přidáme oloupané a nakrájené brambory a vaříme dokud nejsou brambory měkké.
  4. Poté přidáme celé balení Bonduelle Květákové polévkové směsi a vaříme 3 min., dokud zelenina nezměkne a polévku odstavíme.
  5. Poté do hrnce přidáme hummus, quinou a kešu oříšky, které jsme vyndali z vody a usušili, okořeníme a vše dobře rozmixujeme tyčovým mixérem.
  6. Podáváme posypané petrželkou a kešu oříšky.

Tip od naší kolegyně a food bloggerky Elly z Bohyně kuchyně: Polévku ozdobte petrželkou, opraženými kešu oříšky a také hoblinkami Grand Moravia. Ten chuť polévky výborně doladí.


Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více inspirace na Polévkové směsi Bonduelle

Reklama