Co budete potřebovat?

Jak na to?

Uvaříte vejce na tvrdo a po ochlazení je nastrouháte na jemno. Madeland nastrouháte a smícháte s pomazánkovým máslem dohladka. Na konec přidáte 2 lžíce majonézy a nasekanou pažitku na drobno. Tato pomazánka nesmí chybět na žádné oslavě!
Pokud máte rádi polotvrdé sýry, rádi vám doporučíme sýr, který jsme na naší akci se čtenářkami testovali – je to Madeland 45%. Má krásnou sýrovou vůni a je vláčný.  Madeta byla partnerem naší kulinářské a akce a její mléčné výrobky můžeme jen pochválit.

Madeland originál 45%

Madeland je polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok uvnitř hmoty. Konkrétně se jedná o sýr typu Maasdamer. Má smetanově žlutou barvu, vláčnou a pružnou konzistenci a delikátní oříškovo-mandlovou chuť. Pro své všestranné použití je velmi oblíben, výborně se hodí pro přípravu teplých sýrových specialit, ale také při studeném rychlém občerstvení. Chuťové vlastnosti sýra Madeland vyniknou ve společnosti bílých vín typu ryzlink, sylvánské či burgundské. Splňuje požadavky bezlepkové diety.

Více na Madeta.cz

Naše články:

Jednoduché opravdu sýrové krekry
Kopřivová nádivka s nivou nejen na Velikonoce
Bulky z Jihočeského cottage

Reklama