Pokud můžeme inspirovat i vás, podívejte se, co budete potřebovat:


Nivu nastrouháte a smícháte s pomazánkovým máslem dohladka. Na namazanou plochu můžete nasypat nasekané vlašské ořechy. Tato pomazánka nesmí chybět na žádné oslavě!

Pokud máte rádi nivu, rádi vám doporučíme sýr, který jsme na naší akci se čtenářkami testovali – je to Jihočeská Zlatá niva 60%. Skvěle se s ní pracovalo a byla velmi vláčná a chutná. Madeta byla partnerem naší kulinářské a akce a její mléčné výrobky můžeme jen pochválit.

Jaká je Jihočeská Zlatá niva 60% od Matedy?
Tento zrající sýr je charakteristický modrou plísní uvnitř hmoty. Díky vysokému obsahu tuku v sušině má jemnější a krémovější chuť než klasická Jihočeská niva. Lahodná chuť tohoto sýra vynikne jako delikatesa na každém slavnostním stole ve spojení s přirozenou sladkostí ledových nebo slámových vín s vysokým zbytkovým cukrem. Jihočeská Zlatá niva nese Chráněné zeměpisné označení EU. Splňuje požadavky bezlepkové diety.

Více na Madeta.cz

Naše články:

Jednoduché opravdu sýrové krekry
Kopřivová nádivka s nivou nejen na Velikonoce
Bulky z Jihočeského cottage

Reklama