Pikantní zelená thajská polévka

Ingredience:

Postup:

  1. Do hrnce dáme olej a zahřejeme.
  2. Přidáme zelenou kari pastu a na středním plamenu mícháme 1 min.
  3. Přidáme kokosové mléko, zahřejeme.
  4. Přidáme vývar a přivedeme k varu.
  5. Ochutnáme, dosolíme, opepříme.
  6. Přidáme celé balení Bonduelle Zelené polévkové směsi, lístky špenátu a koriandru, vaříme 3 min., dokud zelenina nezměkne.
  7. Následně vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
  8. Takto hotovou polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ji lístky špenátu a koriandru a šalotkou, kterou jsme nakrájeli na tenké plátky.

Tip od naší kolegyně a food bloggerky Elly z Bohyně kuchyně: Na ozdobení hotové polévky přidejte pár kokosových plátků, lehce osmahnutých na suché pánvičce.

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více inspirace na Polévkové směsi Bonduelle

Reklama