Co budete potřebovat?
- 4 kachní nebo kuřecí stehna
- 2 mrkve
- 2 petržel
- 1 hlava česneku
- sůl
- pepř
- čerstvý tymián
- trochu drceného kmínu
- 2 lžíce medu
- 100 ml vody
Stehna dáme do remosky. Přidáme očištěnou zeleninu vcelku a stroužky česneku, neloupané.
Ochutíme solí, pepřem, kmínem, medem a tymiánem. Podlijeme vodou.
Pečeme na 180 °C, hodinu.
Tento recept na kachní stehna jsme testovali na naší kulinářské akci, kde jsme mohli vyzkoušet a testovat známe Remosky. Víte, že oblíbená a známá Remoska už oslavila 60 let? Už dávno nevypadá jako model, ve kterém pekly naše babičky, je moderní a nabízí svým majitelkám jistotu a pohodu při pečení. Taková byla naše zkušenost s modelem Remoska Tria. Stehna byla krásně upečená, s křupavou kůrkou, všem nám moc chutnala! Více na Shop.remoska.eu
Naše články:
Vepřové medailonky na hříbkách s bramborovými harmonikami v Remosce Tria
Horký tip pro letošní léto? Remoska® oslavila 60 let a vaří lépe, než kdy dřív!
Upečte si domácí chléb v Remosce Tria!
Nový komentář
Komentáře
Glazovaná zelenina vypadá senzačně