Co budete potřebovat?

  • 4 kachní nebo kuřecí stehna
  • 2 mrkve
  • 2 petržel
  • 1 hlava česneku
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý tymián
  • trochu drceného kmínu
  • 2 lžíce medu
  • 100 ml vody


Stehna dáme do remosky. Přidáme očištěnou zeleninu vcelku a stroužky česneku, neloupané.
Ochutíme solí, pepřem, kmínem, medem a tymiánem. Podlijeme vodou.
Pečeme na 180 °C, hodinu.

Tento recept na kachní stehna jsme testovali na naší kulinářské akci, kde jsme mohli vyzkoušet a testovat známe Remosky. Víte, že oblíbená a známá Remoska už oslavila 60 let? Už dávno nevypadá jako model, ve kterém pekly naše babičky, je moderní a nabízí svým majitelkám jistotu a pohodu při pečení. Taková byla naše zkušenost s modelem Remoska Tria. Stehna byla krásně upečená, s křupavou kůrkou, všem nám moc chutnala! Více na Shop.remoska.eu

Naše články:

Vepřové medailonky na hříbkách s bramborovými harmonikami v Remosce Tria
Horký tip pro letošní léto? Remoska® oslavila 60 let a vaří lépe, než kdy dřív!
Upečte si domácí chléb v Remosce Tria!

Reklama