Partnerem naší akce byly luštěniny a rýže od značky Menu Gold www.lafood.cz a www.menugold.cz. Polévka se nám povedla a slavila úspěch.
Ingredience:
- 1 balení směsi Hrstka Menu Gold
- 4 brambory
- 4 klobásy
- 2 mrkve
- 200 g čerstvého špenátu
- sůl
- pepř
- olej
- 250 g zakysané smetany
- zelená petrželová nať
Polévkovou směs uvařte podle návodu na obalu, v neosolené vodě. Ve vedlejším hrnci si v osolené vodě uvařte brambory, společně s mrkví nakrájenou na kolečka. Až je obojí měkké, smíchejte v jednom hrnci, společně s vodou z brambor. Klobásku nakrájejte na silnější kolečka a osmahněte na pánvičce s kapku oleje.
Přidejte do polévky klobásu a dochuťte solí a pepřem. Nakonec vmíchejte nasekaný čerstvý špenát.
Podávejte ozdobené smetanou a petrželovou natí.
Naše články:
Salát s čočkou beluga a kachními prsy
Vepřová panenka s bulgurem a quinoou
Stravování v chladných měsících má svá specifika
Znáte dobře bulgur?
Jak se vyznat v luštěninách? Které a jak prospívají vašemu tělu?
Redukce bez „jojo efektu“ s využitím tukožroutských potravin
Vyzkoušejte ideální a lehce stravitelnou Quinou
Čarujeme s rýží: Víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?
Nový komentář
Komentáře
Dobrota.
zkusím, ale vynechám smetanu a dám mražený špenát
Děkuju za inspiraci. Vyzkouším. Lušteniny "Hrstka" vidím poprvé. Podívám se po výrobku v obchodě.