Partnerem naší akce byly luštěniny a rýže od značky Menu Gold www.lafood.cz a www.menugold.cz. Polévka se nám povedla a slavila úspěch.
hrst1.jpg

Ingredience:

  • 1 balení směsi Hrstka Menu Gold
  • 4 brambory
  • 4 klobásy
  • 2 mrkve
  • 200 g čerstvého špenátu
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 250 g zakysané smetany
  • zelená petrželová nať

5a9d51de941e9blobid0.jpg
Polévkovou směs uvařte podle návodu na obalu, v neosolené vodě. Ve vedlejším hrnci si v osolené vodě uvařte brambory, společně s mrkví nakrájenou na kolečka. Až je obojí měkké, smíchejte v jednom hrnci, společně s vodou z brambor. Klobásku nakrájejte na silnější kolečka a osmahněte na pánvičce s kapku oleje.

Přidejte do polévky klobásu a dochuťte solí a pepřem. Nakonec vmíchejte nasekaný čerstvý špenát.
Podávejte ozdobené smetanou a petrželovou natí.
5a993e75cc0b9blobid1.jpg
5a9d51ec5c7f5obrazek.jpg
Naše články:

 
Salát s čočkou beluga a kachními prsy
Vepřová panenka s bulgurem a quinoou
Stravování v chladných měsících má svá specifika
Znáte dobře bulgur?
Jak se vyznat v luštěninách? Které a jak prospívají vašemu tělu?
Redukce bez „jojo efektu“ s využitím tukožroutských potravin
Vyzkoušejte ideální a lehce stravitelnou Quinou
Čarujeme s rýží: Víte, jaké druhy rýže jsou vhodné na rizoto či jako příloha?