Dýňová polévka s olivovými krutony

Ingredience:

Postup:

  1. Vývar přiveďte k varu.
  2. Přidejte celý obsah balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vařte 3 minuty, dokud zelenina nezměkne.
  3. Rozmixujte
  4. Přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem
  5. Před podáváním ozdobte snítkou čerstvého rozmarýnu a olivovými krutony

Olivové krutony

Ingredience:

  • Oschlé kostičky toustového chleba, bagety, francouzského chleba atd.
  • 1/2 šálku olivového oleje
  • Sůl, čerstvě mletý pepř
  • Česnek nastrouhaný najemno

Postup:

  1. Francouzskou bagetu natrháme na kousky.
  2. Ty na olivovém oleji dozlatova osmahneme, v půlce přidáme česnek.

Nakonec osolíme a opepříme.

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více inspirace na Polévkové směsi Bonduelle

Reklama