6304cac17de76obrazek.jpg

Testovali jsme marinovaná masa, klobásy a špekáčky od privátních značek Na Gril! a Řezníkův talíř z PENNY a všechny pokrmy měly velký úspěch. Rádi se s vámi podělíme o dva skvělé recepty.

Krkovice marinovaná se zelným salátem

6304c9e74d22fobrazek.jpg

  • 4 ks marinované krkovice od privátní značky Na Gril! z PENNY
  • 1 hlávky bílého zelí
  • 2 hrsti kopru
  • 200 g zakysané smetany
  • 3 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžíce cukru krupice
  • Sůl a pepř

Zelí nakrájejte najemno. Dejte do velké mísy. Vinný ocet rozšlehejte s cukrem a zalijte zelí v míse. Promíchejte a nechejte 20 minut odstát. Přidejte zakysanou smetanu, kopr a ochuťte solí a pepřem.
Promíchejte, zase pár minut nechejte, ochutnejte a dolaďte chuti.
Podávejte s ugrilovanou krkovicí.

Kuřecí kousky v tortille

6304c97a9c6e2obrazek.jpg

  • 800 g kuřecích prsních řízků marinovaných od privátní značky Na Gril! z PENNY
  • 4 – 6 tortill
  • Salát Little Gem
  • 150 g majonézy
  • 200 g jogurtu
  • 1 červená paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 250 g goudy nastrouhané nahrubo
  • Sůl

Smíchejte jogurt a majonézu, ochuťte prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Přimíchejte nahrubo nastrouhanou goudu.
Maso ugrilujte, tortillu lehce nahřejte na grilu.
Tortillu namažte připraveným dipem. Na něj dejte najemno nakrájenou papriku a na kousky nakrájený salát. Nakonec kousky grilovaného masa.
Zamotejte a podávejte.

Oba recepty jsme ochutnali a jsou velmi dobré.

6304c86a25c97obrazek.jpg
Potřebujete inspiraci? Podívejte se na Recepty a rady pro grilování od Martina Škody

Více na www.penny.cz
6304c80b6feb3obrazek.jpg

Naše články: