Nadčasový design restaurace dotváří naprosto jedinečný dojem. V srdci pražského Žižkova zkrátka vyrostl stánek moderní gastronomie, který tato čtvrť tolik potřebovala! A nadšené ohlasy dávají tušit, že se svého „sousta“ dočkají i jiné čtvrti. Naše hlavní metropole tak má konečně to, co dlouhá léta postrádala - kvalitní českou pivní restauraci - SOU100.

SOU100 je moderní česká pivní restaurace, kde si dávají záležet na původu surovin a proto vaří výhradně z těch domácích. „Vize Sou100 vychází z národní hrdosti. Nabízíme hostům moderně servírované pokrmy, které odkazují na tradiční české recepty. Párování jídel s pivy z pivovarů Lobkowicz dotváří spolu s netradičním interiérem výjimečný koncept, který v tuzemské gastronomii nemá obdoby,“ říká Luděk Vocílka, marketingový ředitel SOU100 a dodává, že i ostatní nápoje pocházejí výhradně z České republiky.

Příznivce ekologie a udržitelnosti jistě potěší fakt, že si restaurace SOU100 zakládá na ekologické udržitelnosti a zachází se surovinami maximálně šetrně, neplýtvají s nimi a v každém kroku myslí na přírodu.

Restaurace SOU100 otevírá každý den v 8:00, kdy se zde servírují vydatné české snídaně a zavírá přesně o půlnoci. Otevřeno je 365 dní v roce.

Více informací naleznete zde.
 

Reklama