Je horko k zalknutí? Nedokážete pohnout ani palcem u nohy? A večer má přijít váš vysněný princ nebo nejlepší kamarádka a vy nevíte, co jim nabídnout k zakousnutí? Netrapte se složitými recepty a sáhněte po pravé mořské pochoutce - tuňákovi Rio Mare. Pochutnáte si tak na zdravé mořské stravě, i když musíte trávit léto doma. Rio Mare přitom myslí na kuchařky i na ty, které v létě v kuchyni netráví příliš mnoho času. Ze steaků tuňáka ve vlastní šťávě nebo v olivovém oleji v mžiku připravíte třeba skvělý salát. A pokud máte chuť na teplé jídlo, můžete z tuňáka vytvořit nejrůznější kreace, ať už s těstovinami, rýží, těstem, ve slané nebo sladké variantě. Záleží pouze na vás!
Není sporu o tom, že tuňák Rio Mare je nejlepším produktem ve své kategorii - obsahuje totiž výhradně maso z tuňáka se žlutými ploutvemi. Tento druh rybího masa je nejen bohatý na ušlechtilé proteiny, jež jsou ideální pro kompletní, lehkou a správnou stravu, ale také na fosfor, který hraje významnou roli v udržování rovnováhy nervového systému. Současně má i zásadní význam pro zdraví zubů a kostí. Maso z tuňáka se žlutými ploutvemi je ideální nejen pro nás, ale také pro malé děti nebo seniory, protože se velmi lehce tráví a přitom není cítit rybím masem.
V porovnání s ostatními tuňáky má tuňák se žlutými ploutvemi krásnou růžovou barvu a jeho maso je pružné a kompaktní, takže se vám na talíři nerozpadne. Je tak nejen chutné, ale bude na vašem stole i skvěle vypadat.
Značka Rio Mare je zaměřená na náročné spotřebitele, proto chce zákazníkům, kteří tyto steaky kupují, nabízet produkty ze špičkových surovin. Výrobky z tuňáka se žlutými ploutvemi jsou označeny speciální pečetí, kterou jistě nepřehlédnete!
Určitě Vás napadá spousta skvělých receptů z tuňáka Rio Mare se žlutými ploutvemi. Tady máte jeden od nás - udělejte si skvělý Řecký tuňákový salát, který určitě potěší Vás i Vaše hosty!
Pro 4 porce:
2x160 g tuňáka RIO MARE v olivovém oleji
300 g směsi čerstvých salátů
4 rajčata
2 feferonky kozí rohy
2 stroužky česneku
50 g černých oliv
50 g zelených oliv
1 červená cibulka
3 čajové lžičky extra panenského olivového oleje
sůl a saturejka
Očistíme a osušíme salát, omyjeme rajčata a feferonky a nakrájíme na malé kousky. Vše vložíme do salátové mísy. Přidáme okapaného, na malé kousky rozdrceného tuňáka, nadrobno nasekaný česnek, cibulku a olivy a opatrně zamícháme.
Nasekannou saturejku, olivový olej a sůl dle chuti vložíme do samostatné misky a zamícháme. Takto připravenou omáčkou salát zalijeme až při servírování.
Pokud se vám již nyní sbíhají sliny, máme pro vás dobrou zprávu. Můžete se těšit na další články, kde také nebudou chybět další výtečné recepty!
Zúčastněte se naší soutěže o Rio Mare! (klikněte)
Nový komentář
Komentáře
hm dala bych si a ještě něco k tomu
Tuňáka nekupuju, ale jelikož jsem v rio Mare vyhrála balíček, tak ho vyzkouším.
Tuňáky firmy Rio Mare mám moc ráda, jenom škoda, že tak moc firma zvedla ceny
Vytuněné léto ? Bóže co je to za paskvil ? Nejenom že przní češtinu moderátoři, ale i tady ?
Mňam...zrovna se na něho chystám
Ovšem tuňák nasladko, jak píšou,
Rio Mare je úžasné, taky kupuji tuňákovou pastu, ale mají ji jen v tescu.
Rikina:
možná že i
man-mimo: i u 23letého syna jde tohle slovo přežít, pokud hovoří o svém motorovém vozidle. Tady je to známka úpadku, jen nevím, jestli jazyka českého obecně, nebo jen...
taky děláme saláty s tuňákem, v létě je to ideální večeře
Rio Mare jsme ochutnali, ale běžně kupujeme levnější konzervy, jsou stejně dobrý
Zrovna jsem si jeden salat s ruzovym tunakem pripravila, s brokolici, tunakem a syrem, bude to dobrota.