Suroviny pro 4 osoby:

  • 8 vařených vajec
  • 2 menší cibule
  • 3 nakládané okurky
  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků tvrdého sýra
  • 2 lžíce Hellmann’s gurmánské hořčice
  • 6-8 lžic Hellmann’s tatarské omáčky
  • špetka soli a pepře na dochucení

Postup:

1. Recept nemusíte dělat jen na Velikonoce, takže pokud nemáte po ruce vařená vejce, uvařte je natvrdo a oloupejte.

2. Sýr, šunku, vejce, cibulku a okurku nakrájejte na drobné kostky. 

3. Přidejte tatarskou omáčku Hellmann’s, gurmánskou hořčici a vše spolu dobře promíchejte. Dochuťte solí a pepřem.

4. Podávejte s pečivem, ozdobit můžete petrželkou a plátky vařených vajec.

Tip: Recept si můžete samozřejmě upravit podle chuti i podle toho, co najdete zrovna v lednici. Skvělé jsou například nadrobno nakrájené ředkvičky. 

Reklama