Suroviny pro 4 osoby:
- 8 vařených vajec
- 2 menší cibule
- 3 nakládané okurky
- 10 plátků šunky
- 10 plátků tvrdého sýra
- 2 lžíce Hellmann’s gurmánské hořčice
- 6-8 lžic Hellmann’s tatarské omáčky
- špetka soli a pepře na dochucení
Postup:
1. Recept nemusíte dělat jen na Velikonoce, takže pokud nemáte po ruce vařená vejce, uvařte je natvrdo a oloupejte.
2. Sýr, šunku, vejce, cibulku a okurku nakrájejte na drobné kostky.
3. Přidejte tatarskou omáčku Hellmann’s, gurmánskou hořčici a vše spolu dobře promíchejte. Dochuťte solí a pepřem.
4. Podávejte s pečivem, ozdobit můžete petrželkou a plátky vařených vajec.
Tip: Recept si můžete samozřejmě upravit podle chuti i podle toho, co najdete zrovna v lednici. Skvělé jsou například nadrobno nakrájené ředkvičky.
Nový komentář
Komentáře
Super pochutnání.
Díky za recept.