Soutěžní úkol je jednoduchý. V době trvání soutěže si kupte jakýkoliv výrobek Valftutta, vyfoťte jej a následně tento snímek vložte do soutěžního fotoalba. Stačí jedna fotografie. Co by na ní mělo být? Jednoduše vaše pojetí Valfrutty. Například Valfrutta v nákupním vozíku, v košíčku, v tašce, na stole, v ledničce... Je to jen na vás! Nejedná se o žádné umění, výběr vítězných snímků bude náhodný, aby měli všichni stejnou šanci.
Soutěž začíná v pondělí 6. 7. a bude ukončena 9. 8. Ve třech týdnech rozdáme krásné ceny: v daném týdnu vybereme dvě z vás, které získají srpnový kurz vaření dle vlastního výběru v hodnotě 3500 Kč a další tři budou oceněny balíčkem s výrobky Valfrutta, které pak můžete hned vyzkoušet při přípravě nějakého pokrmu.
Soutěž má jednu podmínku. Kromě soutěžní fotografie se vybraní výherci musí prokázat účtem, který bude dokladovat nákup libovolného výrobku Valfrutta v období trvání soutěže - od 6. 7. do 31. 7. 2009.
Vaříte rádi? Chcete se naučit něco nového od předních odborníků na gastronomii? Pak neváhejte, čekají na vás krásné ceny! Kupte a vyfoťte Valfruttu, vložte soutěžní snímek a vyčkejte, zda vybereme právě Vás!
Soutěž probíhá zde, zapojte se! //zena-in.cz/clanek/valfrutta.
Letní inspirace od Valfrutty
Kuřecí tortilky s jemnou salsou
Pro 4 osoby
- 4 velké nebo 8 malých pšeničných tortil
- 4 kuřecí prsní řízky
- 400 g krájených rajčat Valfrutta
- 1 cibule
- 2 papriky
- Kořenicí směs na Fajitas nebo Tacos
- 200 ml zakysané smetany
- 1 jablko
- 2 jarní cibulky
- Římský kmín, pepř, sůl
- Olivový olej
- Střik šťávy z citrónu
Vyzkoušejte vícero variant salsy: Klasická salsa – místo jablka použijte zelenou papriku Fazolová salsa – do klasické verze vmíchejte rozmačkané černé fazole z plechovky Tortily můžete také na závěr zapéct posypané sýrem. |
1) Jarní cibulku nakrájejte najemno, přidejte k ní nasekanou ½ papriky, nastrouhané jablko a obsah plechovky rajčat. Osolte, opepřete a přidejte jemně namletý kmín. Takto připravenou salsu odložte do lednice.
2) Řízky omyjte, osušte, zlehka naklepejte a vetřete do nich kořenicí směs. Na velké pánvi rozpalte olej a začněte na něm opékat maso (bude to trvat asi 5 minut z každé strany). V polovině opékání k masu přidejte na proužky nakrájenou cibuli a 1½ zbylé papriky. Občas zeleninu prohoďte, ať se rovnoměrně opeče.
3) Hotové maso vyjměte z pánve, nakrájejte jej na proužky a rovnoměrně naneste na tortily. Obložte opečenou zeleninou, zakápněte salsou a smetanou, srolujte a podávejte ještě teplé.
Už se těšíme na vaše fotografie!
Nový komentář
Komentáře
příště
.... to by stálo za vyzkoušení
moc pekne vypada
Tortilla vypadá krásně
rajcata jsou stejne nejlepsi jen s bazalkou,cesnekem a spagetama :)) i kdyz toto vypada taky moc dobre
teda to je ptákovina...... myslela jsem, že budou soutěžit recepty.... fotit Valfrutu v nákupním vozíku fakt nebudu
jinak Valfrutu používám hodně, do omáček, do polévek ........ až bude soutěž s receptama, ráda se přijpojím
vypada dobre
jsem kuchařka,ale proč ne
mnam, to bylo dobrota, misto klasicke zakysacky jsem dala ramu cremefine, je husta a rostlina, a hura soutezit
tortilky jsou mnam, mnam - určitě to vyzkouším. soutěžit budu - jsem ted navnaděná - vyhrála jsem s hellmannsem rakletový gril - stačí koupit majolku nebo tatarku a poslat sms - běží to asi do půlky července.
vypadá to dobře a tortilky to můžeme