


Vychutnejte si zdravou snídani Dr. Oetkera a vyhrajte horské kolo Gary Fisher



CLICK & FOLD umění nové tvorby Značka CYBEX, proslulá propojením špičkového designu a moderního zpracování, představuje nový odstín All Natural Dark v rámci kolekce CLICK & FOLD, který dodává každému interiéru eleganci a sofistikovaný charakter díky svým nadčasovým tónům.
Vyzkoušený recept z bio obilovin: Špaldové krekry se sýrem Je tak jednoduchý, že snadnější už být snad ani nemůže. Kvalitní suroviny, které použijete pro recept na špaldové krekry se sýrem jsou zárukou výtečné chuti. My jsme si tento recept vyzkoušeli v rámci proběhlé akce s vařením a všem účastníkům učaroval.
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.
Smartwings zahajují lety do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma Letecká společnost Smartwings výrazně rozšiřuje síť svých pravidelných linek. V rámci zimního letového řádu 2025/26 zahájí provoz z Prahy do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma. Lety budou spuštěny postupně v období od 23. do 26. října. Společně s novými trasami dochází také k posílení některých stávajících linek – do Málagy se bude nově létat 12x týdně, do Paříže až 3x denně.
Nový komentář
Komentáře
medvedice55: na misku 3 čárové kódy.
Předražené, přeslazené....není nad chleba z máslem
Mně je fuk, jestli je müssli "jemně křupavé", já to stejně nechroupám nasucho, dělám si z toho kaši s jogurtem :-))
btw., ten text je fakt k bli*tí...
chuanita: Nedočetla jsem do konce,dál mě budou živit cigarety a kafe?
Proboha, to je špatný překlad nebo co?
chuanita: Takový jemně křupavý, co?
Müsli, které se tu propaguje se mi nezdá nejzdravější. Je v něm plno přidaného cukru a je pečené
Lwaxana:
Už se ženu do obchodu koupit předražené müsli abych vyhrála kousek plastu nebo kolo na který bych ušetřila tak že bych si koupila obyčejné müsli, rozdíl bych hodila do prasátka
a budu si na 100% jistá že to kolo budu mít