Ahoj všem čokoládovým závislákům!


Přiznávám se bez mučení, čokoláda mě provází už od raného věku, co moje pamět sahá.


Dalo by se říci, že v dávných dobách jsem vyrůstala na Barile s arašídy a myslela, že je to to nejlepší z čokoládové nabídky. Opak byl pravdou, po roce 1989 jsme byli zaplaveni takovým výběrem, až moje čokoládové buňky šly do vrtule. Ale jak se člověk vyvíjí, i já jsem se, co se týče výběru v čokoládovém království, vyvíjela.


Přiznám se, asi nejsem ten správný čokoládový fajnšmekr, ale hořká čokoláda s co nejvyšším obsahem kakaa u mne zrovna moje čokoládové buňky nenadchne.
To taková mléčná s celými oříšky, to ta mne správně rozechvěje. Na druhé straně je pravda, že když je nouze, tak je dobrá i ta na vaření (ale to už opravdu musí být velká nouze :-( ).

Jsem zkrátka závislák na mém, jak tomu já říkám, vitamínu Č. A řeknu Vám, že tenhle vitamin dodávám mému tělu nejraději a v pravidelných denních dávkách.
A proto diety pro mne nikdy nebudou to pravé, protože v žádné jsme ještě nenašla žádné dietní jídlo s touto, přímo božskou ingrediencí :-)))))))))).

Zdar čokoládě a té mléčné zvlášť.

Lenka

 


Vitamín Č neznám, a proto posílám dáreček. Bioaktivní laktoflóru v kapslích na udržení zdravé střevní mikroflóry a k tomu hydratační krém Effaclar od firmy La Roche-Posay.

redakce@zena-in.cz