Unikátní know-how v kombinaci s domácím výrobním postupem, to jsou Panzani Selezione di Chef, nadýchanější a vláčnější těstoviny, které chutí a vlastnostmi mohou směle konkurovat čerstvým těstovinám. Vychutnat si je můžete s novými omáčkami na těstoviny s rajčatovým základem, k jejichž výrobě byla použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají tak svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Nové omáčky jsou ve variantách Lilek & Ricotta, Cuketa & kozí sýr a Houbová omáčka.

pan.jpg

Těstoviny Selezione di Chef se vyrábějí ve variantách Collerette, Farfalle a Tagliatelle. „Inspirací pro novou řadu těstovin Selezione di Chef byl italský venkov a jeho osvědčená řemeslná výroba těstovin. Díky domácímu výrobnímu postupu, který zahrnuje hnětení těsta, jeho zrání a odležení jsme získali těstoviny s vlastnostmi čerstvých těstovin. Receptura těchto semolinových těstovin navíc obsahuje čerstvá vejce, která jim propůjčují vláčnost a charakteristickou chuť, jsou pevné na skus a zároveň se rozplývají přímo na jazyku,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani.

Více inspirace najdete na stránkách www.panzani.cz

61e97b3ae45ddobrazek.png

Balíček s Panzani s prémiovými vaječnými těstovinami Selezione di Chef a novinkami z řady omáček v hodnotě cca 500 Kč posíláme:

  • hellerovka
  • Lidunka
  • AlPro
  • Handa
  • Klementyna

61e97bb13fbdfobrazek.png

Reklama