Ty z vás, které znají recepty na chutná jídla, o které se chtějí podělit s ostatními čtenářkami, můžou svůj recept vložit do naší databáze TADY. Recept se objeví ve vaší složce Moje recepty a je viditelný pouze pro vás, až do doby, než je schválen v redakci. Poté je přístupný i pro ostatní čtenářky.
Za jak dlouhou dobu bude recept schválený? Záleží na tom, o jaké jídlo se jedná. Pokud je to jídlo sezónní, čeká na své zařazení až do doby, kdy je nejvhodnější ho uvařit. Navíc, pokud se ke schválení sejde hodně zajímavých receptů najednou, může uveřejnění právě vašeho receptu chvíli trvat.
Nejzajímavější recepty najdete každý den jako Recept dne.
Každý týden si také můžete přečíst zajímavý článek o jídle. Představujeme vám nejrůznější bylinky, zeleninu, ovoce, přinášíme povídání o pokrmech, které se připravují na Velikonoce, Vánoce, Valentýna a nejrůznější sváteční i všední příležitosti, zaměřujeme se na stravu pro děti, přinášíme zajímavé rady a tipy, jak zpestřit každodenní vaření. V létě grilujeme a konzervujeme, v zimě se věnujeme houbám. Každý z vás si určitě najde to, co jej zajímá.
Všechny články najdete v rubrice Zajímavosti. Odkaz na ni najdete na hlavní straně Vaření, hned nad světle zeleným rámečkem s receptem dne.
Václavkový guláš ala Sandy si oblíbí především sběratelé a milovníci hub.
Drůbeží jatýrka podle Milušky jsou jednoduchým tipem na rychlý oběd. Recept je od mé bývalé kolegyně, která je občasnou čtenářkou magazínu.
Ošizené perníčky od Jeremi jsou jedny z nejpopulárnějších perníčků na Žena-in.cz.
Ferdiččin tvarožník je dílem naší korektorky :-)
Jajíčkův jablkový koláč bez tuku uvítáte, když držíte dietu...
Merylčin fofrník pochází z dob, kdy naše milá Meryl ještě nebyla šéfredaktorkou. Teď už nepeče, nemá čas ;-)
Pedigová buchta paní Oravové připomíná oblíbený koníček mnoha čtenářek.
Pudinková Silveig je snad nejpopulárnější recept na Vaření. Vyzkoušejte a vaše rodina vás bude milovat!
Carolans Centrix je vynikající nápoj.
Pečená jablíčka podle Vallhally - jeden z prvních receptů od našich čtenářek.
Špenátová polévka od Anezsky je zdravá a chutná.
Sašenčino papáníčko je vynikající pomazánka vhodná především na topinky.
Medvědí špenátové rizoto je pochoutka, která vám nezabere moc času.
Paella Silveig. Snad žádná čtenářka u nás není na Vaření tak známá jako Silveig :-)
Hermelín od medveda ocení zvláště labužníci.
Pajdí čočka pro milovníky luštěnin.
Který recept pojmenujeme po vás?
Nový komentář
Komentáře
Jak často si třeba vaříte nějaká nová jídla, prosím? Mě totiž zajímá co všechno lidé dokážou vymyslet. Třeba já mám moc ráda asijskou kuchyni, ale sama ji téměř uvařit nedokážu. Všechno je to tak složité, nikdy nevím s čím pořádně začít. Máte někdo tipy?
hubajda — #19 já taky
Lojen — #17 take ji delam
werka:
Ale houbelec. Jen chci zabránit zmatkům.
Snad žádná čtenářka u nás není na Vaření tak známá jako Silveig :-)
to je dobrý vzhledem k tomu že Silveig nevaří
Jeremi se bojí, že bych ji mohla žalovat kvůli autorským právům
A to tak, že je ochotná být uvedena pod názvem oboru, jehož přestavitel upřímně nenávidí
A co werčin falešný sacher?
sunny - nešly by ty perníčky přejmenovat na Legislativní perníčky? Jsou tady pod tím jménem už tak profláklé, že před Vánocema je pravidelně takhle pár lidí hledá.
JK: sypu si popel na hlavu
To jako tvoje kousky?
a Janiny zapečené kuřecí kousky
alko: není na povrchu, ani na fotce .Vždycky se ti propadne. To co vypadá na fotce jako pudink je zakysanka. Lhasa: ježíšku promiň, jak jsem mohla tvůj krémeček přehlídnout
Sama: podle té fotky to vypadá, že puding je napovrchu
Já bych tedy neřekla, že je na povrchu - ba naopak - taky se mi propadá - a to je dobře - alespoň potřebuji více zakysanky :-)
Jste tu odbornice na Pudingovou Silveig? Proč mi ten puding nezůstal na povrchu, jako je na té fotce? Nepravidelně se mi propadl, ale ne úplně na dno pekáče a ty "vlny" vytvořilo piškotové těsto. Ale i tak vypadal dobře a byl VYNIKAJÍCÍ
Já už mám Lhasí dortový krémeček
tak to si to musíte dát
do názvu, když zadáváte recept
A co takhle Kureci placicky podle Clerenc???
Citim se nedocenena
A aky nikde nevidím šájin bigos
no přece sýrové buchty od Landriel, ne?