Vyšetřete 20-40 minut na přípravu a šup do toho!
A co budete potřebovat?
- 600 g ovoce - jablka,broskve, nektarinky, meruňky, jahody, maliny, ostružiny...
- citronová šťáva
- přírodní (hnědý) cukr nebo med podle potřeby
- trochu alkoholu (rum, koňak)
- kousek Jihočeského másla
- 4 kusy alobalu
Když máte potřebné ingredience, můžete se pustit do sladké a zdravé dobroty.
Na čtverce alobalu rozdělíme pokrájené ovoce, pokapeme citronovou šťávou, osladíme, zakapeme alkoholem a přidáme trochu másla. Zabalíme, dáme na gril a grilujeme asi 10 minut. Ovoce by mělo být šťavnaté a měkké.
A jedinečný tip na závěr:
Grilované ovoce můžete doplnit zmrzlinou, která se na horkém ovoci krásně roztéká.
Tento recept a další dobroty najdete na www.namasle.cz/recepty-kuchare/madeta/1
Nový komentář
Komentáře
zkusím
no raději bych čerstvé
nic moc