Suroviny
400 g tvarůžků
4 cibule
1,5 dl bílého vína
1,5 dl vody
hrst nasekané jarní cibulky
0,75 dl olivového oleje
0,75 dl octa
1 lžička cukru
pepř, sůl a kmín
Postup
Víno, vodu, oleje a ocet smícháme a přidáme cukr a sůl na dochucení. Nálev mícháme, až než se v něm rozpustí cukr a sůl.
Do sklenice dáme střídavě vrstvu tvarůžků a vrstvu cibule na půlkolečka. Prosypáváme jarní cibulkou, pepřem a kmínem.
Naplněnou sklenici zalijeme nálevem a necháme odležet 2-3 dny na chladném a temném místě.
Dobrou chuť přeje Lulu.
Nový komentář
Komentáře
jsou skvělé
zkusím
mňamka
jeste jsem nedelala ale mam to v planu na silvestra jedla jsem hermelin a ten byl uzasnej
tuto dobrútku dělám často,ale dávám tam ještě různé sýry,je to bezva
tvarůžky naložím a to bude bašta
U nás se tvarůžky ještě nejedli a přitom jsou určo dobré, ale odrazuje nás ten smrad.
to musí být dobrůtka
Galadriel — #8 sliny se mi sbihaj, ale uz se vidim na letisti, jak me obiha ten celni beagle a chlupy mu stojej po celym tele, nos se kmita, ocas se mu muze ukroutit a chudak celnik mu ani nestaci....paklik syrecku bysme teda nevysvetlily ani nahodou :(. ale kdykoli jsem v /cesku, cpu se jima do zasoby
Mlecne vyrobky se nesmi dovazet, navic by se tim smradem napraskaly samy.
Věrulinka — #6 Nebo poslat. Krásně dojdou než dojdou
.
Galadriel — #5
ti je musí někdo přivézt, až za tebou pojede
Mnam, sbihaji se mne sliny. Ted jeste drobnost, jak se daji sehnat v Kanade tvaruzky
Ty brďo,vůbec si nedovedu představit výslednou chuť..Až to někdo vyzkoušíte,podělte se o zážitek
dobrý nápad
To může být dobrůtka! K tomu
, mňam. Už je běžím koupit, díky.