image.pngFoto: Lucky Alvin

Ingredience na 3 skleničky:

  • 10 jahod
  • 1 banán
  • 250 g polotučného tvarohu
  • 3 polévkové lžíce smetany ke šlehání
  • 1 polévková lžíce Cukrfree lísko-oříškového krému s kakaem a vanilkou Lucky Alvin 

Postup:

Jahody rozmačkejte vidličkou. Polovinu rozmačkaných jahod dejte na dno 3 malých skleniček, zbytek nechejte poté nahoru. Tvaroh rozmixujte s banánem, smetanou a lísko-oříškovým krémem.  Nyní na jahody navrstvěte tvarohový krém. Poté na něj dejte zbylé rozmačkané jahody. Můžete ihned servírovat nebo nechte v lednici vychladit.

Pochutnejte si i na jiných dezertech: 

Nepečený dort s ovocem

1.png (1.15 MB)
Foto: redakce

Nepečený dort z lázeňských oplatek

2.jpg (95 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Osvěžující smetanový dort s ovocem

3.jpg (71 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Reklama