Čekáte návštěvu a nechce se vám vyrábět pořád ty stejné chlebíčky se salátem? Nechte se inspirovat netradičními, zato velmi jednoduchými recepty.
![tunak]()
NA 6 KRAJÍCŮ

Příprava: 10 minut
- 160 g tuňáka v oleji, slitého
- kůra z 1 dobře omytého citronu
- 6 plátků veky
- 3 lžíce extra panenského oleje + trocha na zakápnutí topinek
- ½ malé cibule, nejlépe červené
- 1 lžička kaparů
- 1 stroužek česneku
- sůl a pepř
ROZMIXUJTE RYBU
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.
OCHUTNEJTE TAKÉ | ||
---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
Nový komentář
Komentáře
tyhle topinky jsou dobré
To dělávám večer po práci
je to dobré