Recept pro nás připravila bloggerka Adriana, se kterou velmi rádi spolupracujeme. Myslíme, že se jí filet velmi povedl!

Přečtěte si její návod a doporučení:

Mražená zelenina Nowaco je nedílnou součástí mého mrazáku, a tedy i mé kuchyně. Vždycky mám alespoň dva pytlíčky v zásobě! Proč? Protože je to podle mě jedna z nejkvalitnějších mražených zeleninových směsí a jednak se dost hodí, když potřebujete honem rychle připravit večeři! 

va.jpg

Odborníci se navíc shodují, že se obsah vitamínů v mražené zelenině dá srovnat s obsahem vitamínů v zelenině čerstvé. Ale jen v případě, že si koupíte opravdu kvalitní. A proto mám doma Nowaco!
 
Nowaco mražená zeleninová směs Zámecká obsahuje velké kousky červené mrkve, žluté mrkve v kombinaci s brokolicí, mini kukuřicí a hrachovými lusky. K masům a hlavně pak k rybě ji naprosto miluju! 
 
U filetů oceňuji, že v nich nejsou kosti, ryba je rychle hotová a je opravdu lahodná, jemná, dobře se dochucuje a báječně se hodí k rychlé a zdravé večeři. 
 
Jak na rychlou večeři hotovou do 30 minut? 
 
Připravte si: 

  • 1 balení Nowaco Premium filety z mořské štiky 350g
  • 1 balení Nowaco mražená zeleninová směs Zámecká 350g
    misku brambor
  • polovinu citronu
  • 4 snítky rozmarýnu a čerstvou pažitku
  • 3 lžíce másla 
  • bazalkový olej, koření Americké brambory Avokádo 
  • sůl, pepř, další koření dle chuti 

cva1.jpg

Jak na to? 

  • do pekáčku dejte filety Nowaco, osolte, opepřete, dochuťte dle svých preferencí
  • k nim přidejte 2 lžíce másla, nakrájejte citron na kolečka a ty položte na filety
  • přidejte snítky rozmarýnu a dejte péct na 30 minut na 200 stupňů
  • vyberte si malé brambory, omyjte je, rozpulte a dejte na plech
  • pokapejte je bazalkovým olejem a posypejte je kořením na brambory
  • dejte je péct na 30 minut na 200 stupňů
  • na pánvičku dejte lžíci másla a nechte ho rozehřát
  • poté přidejte sáček hluboce zamražené zeleninové směsi Nowaco
  • lehce osolte, opepřete a zeleninu smažte, dokud nebude horká a měkká 

va2.jpg

Jak večeři podávat? 
 
Zeleninu si nandejte na talíř, vytvořte z ní lůžko, na které dáte filet. K tomu přidejte na talíř brambory, posypejte je čerstvou pažitkou a můžete se do toho pustit. 

va4.jpg

Recept pro nás připravila bloggerka Adriana, kterou můžete sledovat na Somethingsometimes.cz a na Instagramu.

Výrobky Nowaco, které jsme použili, najdete na Nowaco.cz.
624abb9e03e1fobrazek.jpg