Recept pro nás připravila bloggerka Adriana, se kterou velmi rádi spolupracujeme. Myslíme, že se jí filet velmi povedl!
Přečtěte si její návod a doporučení:
Mražená zelenina Nowaco je nedílnou součástí mého mrazáku, a tedy i mé kuchyně. Vždycky mám alespoň dva pytlíčky v zásobě! Proč? Protože je to podle mě jedna z nejkvalitnějších mražených zeleninových směsí a jednak se dost hodí, když potřebujete honem rychle připravit večeři!
Odborníci se navíc shodují, že se obsah vitamínů v mražené zelenině dá srovnat s obsahem vitamínů v zelenině čerstvé. Ale jen v případě, že si koupíte opravdu kvalitní. A proto mám doma Nowaco!
Nowaco mražená zeleninová směs Zámecká obsahuje velké kousky červené mrkve, žluté mrkve v kombinaci s brokolicí, mini kukuřicí a hrachovými lusky. K masům a hlavně pak k rybě ji naprosto miluju!
U filetů oceňuji, že v nich nejsou kosti, ryba je rychle hotová a je opravdu lahodná, jemná, dobře se dochucuje a báječně se hodí k rychlé a zdravé večeři.
Jak na rychlou večeři hotovou do 30 minut?
Připravte si:
- 1 balení Nowaco Premium filety z mořské štiky 350g
- 1 balení Nowaco mražená zeleninová směs Zámecká 350g
misku brambor - polovinu citronu
- 4 snítky rozmarýnu a čerstvou pažitku
- 3 lžíce másla
- bazalkový olej, koření Americké brambory Avokádo
- sůl, pepř, další koření dle chuti
Jak na to?
- do pekáčku dejte filety Nowaco, osolte, opepřete, dochuťte dle svých preferencí
- k nim přidejte 2 lžíce másla, nakrájejte citron na kolečka a ty položte na filety
- přidejte snítky rozmarýnu a dejte péct na 30 minut na 200 stupňů
- vyberte si malé brambory, omyjte je, rozpulte a dejte na plech
- pokapejte je bazalkovým olejem a posypejte je kořením na brambory
- dejte je péct na 30 minut na 200 stupňů
- na pánvičku dejte lžíci másla a nechte ho rozehřát
- poté přidejte sáček hluboce zamražené zeleninové směsi Nowaco
- lehce osolte, opepřete a zeleninu smažte, dokud nebude horká a měkká
Jak večeři podávat?
Zeleninu si nandejte na talíř, vytvořte z ní lůžko, na které dáte filet. K tomu přidejte na talíř brambory, posypejte je čerstvou pažitkou a můžete se do toho pustit.
Recept pro nás připravila bloggerka Adriana, kterou můžete sledovat na Somethingsometimes.cz a na Instagramu.
Výrobky Nowaco, které jsme použili, najdete na Nowaco.cz.
Nový komentář