2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
1 Valfrutta jarní cibulka
Malá konzerva hrášku
Bazalka
Sůl
Pepř
Cukr
Citrónová šťáva
Parmazán
Podle chuti houby
Další zelenina
Uzenina

Příprava:
Těstoviny dáme do vařící vody. Mezitím si připravíme omáčku: osmažíme cibulku, přilijeme protlak, přidáme tuňáka, hrášek. Ochutíme kořením, cukrem, citronem a parmazánem. Potom promícháme s těstovinami.

Přílohy:
Zelený salát a balkánský sýr.

– Táňa

Soutěž Kuchařinky, kuchařky...

Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! 

Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků.

Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!

Reklama