2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
1 Valfrutta jarní cibulka
Malá konzerva hrášku
Bazalka
Sůl
Pepř
Cukr
Citrónová šťáva
Parmazán
Podle chuti houby
Další zelenina
Uzenina
Příprava:
Těstoviny dáme do vařící vody. Mezitím si připravíme omáčku: osmažíme cibulku, přilijeme protlak, přidáme tuňáka, hrášek. Ochutíme kořením, cukrem, citronem a parmazánem. Potom promícháme s těstovinami.
Přílohy:
Zelený salát a balkánský sýr.
– Táňa
Soutěž Kuchařinky, kuchařky... Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků. Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení! |
Nový komentář
Komentáře
ivory — #22 já taky
pro osvěžení trochu barevné zeleniny ...
dělám s víc zeleninou
denisa23 — #18 take jsem si rikala
Tuňák a těstoviny je dobrá kombinace.
vypadá to lákavě, tuňáka i těstoviny miluji
Tuňáka mám ráda,chtělo by to něco barevného,aby to i vypadalo pěkně.
SKUSILA JSEM,ALE PŘIDALA JSEM ČERVENOU A ZELENOU PAPRIKU,ABY TO BYLO BAREVNĚJŠÍ,ALE JINAK DOBRÉ
Vypadají výborně. Ale nic pro mě. Já nejím tuňáka.
vypadají výborně.........
krásně to vypadá
Vypadá to velice dobře určitě zkusím
nesnáším jídla z konzervy
píšu hrášeka myslím kukuřici???
A protlak taky není...
kwiny: přesně tohle mě napadlo taky
Protlak?Na obrázku barvu nevidím?!
Příšerná směska věcí, které mají každá svou specifickou chuť a v tomhle maglajsu nutně musí zaniknout.
A zelný salát k tuňákovi... to už vůbec nechápu.