Minulý týden jsme se sešli se čtenářkami v moderním kuchyňském ateliéru na Letné. Hlavním partnerem naší akce byla značka Bonuduelle a její novinky - zeleninové směsi Bonduelle Cream Soup, které obsahují kvalitní zpracovanou zeleninu sklizenou v době její největší zralosti. Díky rychlému šokovému zamrazení si zachovává velké množství vitamínů a minerálních látek! Testovali jsme všechny tři druhy polévkových směsí -  dýňovou, květákovou a zelenou, všechny vhodné pro přípravu krémových zeleninových polévek, jejichž příprava se tak stane velice snadná a rychlá. Velkou výhodou je, že zelenina v polévkových směsích Bonduelle Cream Soup je připravena k okamžitému užití. Nemusíte nic krájet ani loupat, stačí přidat jen vývar či vodu, povařit, rozmixovat a dochutit dle libosti. Doporučená prodejní cena jednoho balíčku je 33,90 Kč a uděláte z něho 3-4 porce polévky. Více najdete na BONDUELLE.CZ


Rozhodli jsme se tyto směsi zkombinovat s různými ingrediencemi a vyzkoušet tak, pro jaké typy polévek jsou tyto zeleninové směsi vhodné. Už teď víme, že se dají kombinovat se smetanou pro krémovou polévku, s kokosovým mlékem pro pikantní polévku asijského typu nebo doplněnou různými přísadami jako je quinoa, česnek, jarní cibulka, cizrna nebo zakysaná smetana.. fantazii se meze nekladou, ale je vždy důležité dbát na to, jak se spolu všechny chutě snoubí a vytvoří tak lahodný a chutný pokrm.

Kromě polévek jsme museli ochutnat i oblíbené saláty, protože zdravý jídelníček se bez salátů neobejde, mezi recepty najdete i dva recepty s použitím fazolí a celeru Bonduelle.

Jednotlivé recepty najdete zde:

Polévky:

Saláty, na které jsme použili další produkty Bonduelle:

Recepty pro naší akci, které jsme si vybrali z kuchařky Bonduelle ještě dotvořila a vylepšila různými vychytávkami naše redaktorka vaření a foodbloggerka Elly z bohynekuchyne.cz. Jak nám chutnaly? Jednoznačně moc! Konkrétní recenze se dozvíte v našem dalším článku, ale už nyní vám můžeme všechny tři směsi doporučit. Během chvíle vytvoříte snadnou, výtečnou a zdravou polévku, ke které potřebujete jen pár ingrediencí.

Testování spřátelených bloggerek

Do našeho testování se zapojí i naše spřátelené foodbloggerky, s jejich recenzemi vás seznámíme. Jako první se do testu pustila Alena z dobrotydobriska.cz, její recect a recenzi najdete Dýňová polévka s chilli a karamelizovanými ořechy.
Dále se do testování zapojí Elly bohynekuchyne.cz , Jana z solnickavkuchyni.cz, Adriana somethingsometimes.cz a Týna z tinajedoma.cz, na jejich recenze a recepty se moc těšíme!

Podívejte se na fotky z akce, jak jsme si vaření polévek užili!

 

Reklama