Znáte to, držíte dietu nebo řešíte, že nechcete přibrat, a tak se vyhýbáte sladkým věcem. Pro ty z vás, kterým sladké chybí nebo chtějí mlsat bez výčitek, máme dobrou zprávu. Testovali jsme proteinový dezert panna cotta z nabídky produktů KetoDiet.
Je to velmi jednoduché na přípravu, vezmete instantní směs na chutnou proteinovou panna cottu s příchutí smetany a vanilky, rozmícháte ji se 100 ml vody a nalijete ji do misky. Jedná se o jednu porci, stačí vám tedy menší miska jako na puding. Misku s dobře rozmíchanou směsí pak dáte asi na hodinu do ledničky. Směs krásně ztuhne do konzistence dezertu panna cotta. My jsme si ji ještě nazdobili borůvkami, ale můžete použít podle chuti například skořicí, rozmixovaným lesním ovocem, jahodami. Pokud ale máte rádi tradiční panna cottu s chutí vanilky, pak si ji užijete takovou, jaká je, bez koření.
Velmi mile nás překvapilo, jak jsou nyní proteinové produkty chutné. Jak je nyní hubnutí s proteinovou dietou snadné, protože jídelníček, který musíte v rámci této diety dodržovat, je pestrý a chutná vám. Naším dalším testem bude proteinová borůvková pěna a ledová káva. Už se těšíme.
Obavy o štíhlou linii tak s klidem přenechte ostatním. Tyto produkty můžete zařadit do jídelníčku, i když nedržíte dietu. Budete mít dobrý pocit, že nemusíte počítat cukry a kalorie.
Jaká je proteinová panna cotta s příchutí smetany a vanilky od KetoDiet?
Vyzkoušejte stejně jako my lehoučký italský dezert s minimem cukru. Skvěle zapadá do všech dietních plánů KetoDiet již od 1. kroku. Můžete si dopřát sladkou tečku bez výčitek, ať už ke snídani nebo svačince, a mlsná už vás nedohoní.
Díky kvalitním pečlivě vybraným surovinám, minimu cukru a maximu bílkovin vás už nadbytečné kilogramy nebudou stresovat. Jemná chuť lahodné smetany a vanilky vás nadchne. A co víc? Dobrou zprávou je, že proteinový dezert panna cotta je zcela BEZ LEPKU.
Naše články:
- KetoDiet stále rozšiřuje portfolio produktů a my v redakci rády ochutnáváme
- Rozhovor: Ženy chtějí být štíhlé, muži ale ve skutečnosti na štíhlosti nelpí
Nový komentář